Tarih: 2008-11-01, 00:15:35 Mesaj konusu: Telefonlar Susarmı Susmazmı Duyarlımıyız Duyarsızmı
Etkinlik Adı: SABİT TELEFONLARI SUSTURUYORUZ
Etkinlik Sloganı: 01 KASIM 2008 GÜNÜ SABİT TELEFONLARI SUSTURUYORUZ.
Etkinlik Sahibi: volkanes
Başlangıç Tarihi: 01.11.2008 01:00
Bitiş Tarihi: 02.11.2008 01:00 Mekan:
SABİT TELEFONLAR Adres: EV VE İŞ YERLERİ
Açıklama: 01 KASIM 2008 GÜNÜ SABİT TELEFONLARI SUSTURUYORUZ.
BU DEMOKRATİK HAKKIMIZI KULLANARAK BİZİ SOYANLARA EN AZINDAN BİR GÜN BİLE OLSA DUR DİYORUZ.TÜKETİCİ KORUMA DERNEKLERİNİN ÖNCÜLÜĞÜNDE 1 KASIMDA SABİT TELEFONLARLA GÖRÜŞME YAPMIYORUZ.
BİR GÜNLÜK BU PROTESTO TELEKOMA OLDUKÇA AĞIR BİR CEZA OLACAK.VE BU 2 DAKİKA BİZLERE ÇOK ŞEY KAZANDIRIR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Tarih: 2008-11-01, 00:42:41 Mesaj konusu:
valla benim zaten kimseyi aradığım yok ama metropol bilişim in telefonlarından mecburen birilerini aramak zorundayım. aslında www.uydunet.net i inceliyorum. eğer buna geçersem bir skype telefonu alıp, skype kredisi yükleyip aramaları onunla yaparım. ama uydunet e güvenemiyorum daha önce evimdeki kablolu tv den internet alıyordum. sonradan kestiler ve açıklamada kesintinin nedeni olarak oturduğum semt te yeteri kadar internet kullanıcısının olmamasıydı.
Tarih: 2008-11-09, 23:23:30 Mesaj konusu:
smile, ekolay, biri, superonline bunların hepsi türk telekom altyapısıyla çalışıyor. avea'da türk telekoma ait. kendi altyapısını kullanan tek adsl sağlayıcısı uydunet. ayrıca fiyatlarıda ttnet e göre daha makul.
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2008-11-10, 16:19:26 Mesaj konusu:
uydunet te telekomla çalışıyor. telekomdan ayrı hiç kimse çalışamaz. Çünkü türkiyedeki ana ağ mekanizması telekomun. yeni bir ağ çekmekte şu anda mümkün değil...herkes ağda bir parça sadece kiralıyorlar
Tarih: 2008-11-10, 16:24:31 Mesaj konusu:
uydunet şuanda şu şekilde çalışıyor.
turksat 3A uydusundan dağılan internet hizmetini kullanıcı dilerse şehrindeki kablo tv altyapısından, dilerse çanak antenle evine alıyor. kullanılan özel bir modemle bilgisayara bağlanıyor. çanak antenle bağlananlara hız konusunda sıkıntı yaşamamaları için 120 cm. çanak öneriyorlar hatta..
asilimy çanak antenle bağlantı konusunda açıklama hangi sitede yer alıyor. Uydunetin sitesinde açıklama bulamadım. 120 cm türksattan internet yayınını ilk olarak duydum. Şayet bağlantı ve fiyat hakkında yeterli bilgi alabilirsek ttnet ten yatay geçiş yaparız.
Esas konu başlığı hakkındada biri iki kelime yazayım. Telefonla adsl nin aynı anda zorunlu olarak kullanıcılara dayatma yapılmasına karşıyım. Bu yüzden telekoma telefon hattı olmadan adsl hizmeti almak istediğimi belirten dilekçe yazdım bundan bir yıl önce. Epeyce bir dilekçeyi kabul etmediler kısaca epey uğraşmama rağmen telefonsuz adsl için sonuç alamadım.
Bulunduğum yerde kablo internet ağı yok. 3g ihalesi iptal oldu yeni bir sistem olsa ttnetin iki misli fiyat dahi olsa hemen geçiş yapacam ama maalesef yok.
Tarih: 2008-11-10, 22:21:35 Mesaj konusu:
ben uydunet i aradım. bulunduğum bölgede kablo tv altyapısı bulunmadığını belirttim ve bana kablo tv bağlan tısı gerekmeden uydu ile bağlanabileceğimi söylediler.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız