require_once("mainfile.php");
global $user, $c o o k i e, $user_prefix, $db;
c o o k i edecode($user);
$uye = $c o o k i e[1];
$uyebilgi = $db->sql_fetchrow($db->sql_query("SELECT * FROM ".$user_prefix."_users WHERE username='$uye' AND active='1'"));
require_once("mainfile.php");
global $user, $c o o k i e, $user_prefix, $db;
c o o k i edecode($user);
$uye = $c o o k i e[1];
$uyebilgi = $db->sql_fetchrow($db->sql_query("SELECT * FROM ".$user_prefix."_users WHERE username='$uye' AND active='1'"));
daha önce yapmıstım bir arkadasa suan islerim gercekten cok yogun yoksa sana yardımcı olurdum ama yinede msn adresin pm at ilerleyen günlerde yardımcı olurum sana kolay gelsin
function uyeMesajSayisi($id) {// üye id sini göndereceksin buradan
global $prefix;
$sql = mysql_query("select count(id) as toplam from {$prefix}_bbposts where user_id='{$id}'");
list($mesajSayisi) = mysql_fetch_row($sql);
return $mesajSayisi;
}
bunu mainfile.php ye ekle
ardından flash chat kodlarının en üstüne
if( uyeMesajSayisi($userid) < 200 )
{
// mesaj sayınız yetersiz görüntüleyemzsiniz. vs.vs.
}
else
{
// flash chat kodları
}
gibi gibi not $userid , bbposts ve user_id bu sütün ve değişken isimlerini hatırlamıyorum ben php mantık olarak konuştum uzun süredir nuke ye bakmadığımdan ezberimde değil fakat anlamışsındır mantığı umarım sadece veritabanına bakıp benim yazdığım isimlerde user_id değilde userid dir onları düzenlersen sorun olmaz
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız