Tarih: 2009-01-03, 14:33:26 Mesaj konusu: İlk üyelikte şu kısımların çıkmasını istemiyorum..
Bazı sitelerde İlk üye olunurken Your Account modulünde şu kısımlar görünüyor..
Üye adı:
İsminiz:
e-mail:
şifre:
Tekrar şifre:
Benim sitede ise çok gereksiz şeyler gözüküyor, böyle oluncada iş uzuyor, aşağıda resimdeki gibi benim sitede.. Yukarıdaki gibi kısaltma imkanımız yok mu?
modülün içinde public klasörü olur, içerisinde new_user1.. 2.. 3 olur, bunlar içerisinden istediğin bölümleri silebilirsin, seninkisi sanırım ..user1.php dosyası.
üyelik sayfasında bu lik açılıyor.. siteadı.com/ modules.php?name=Your_Account&op=new_user
new_user dosyası içindeki fazlalıkları çıkartırsak herhalde bu şekilde olabilir, ama kodlarda oynamaya cesaret edemiyorum, çok karışık çünkü..bakalım bir bilen çıkarsa hallederiz..
modülün içinde public klasörü olur, içerisinde new_user1.. 2.. 3 olur, bunlar içerisinden istediğin bölümleri silebilirsin, seninkisi sanırım ..user1.php dosyası.
hocam biraz daha açıklaman mümkünmüdür iimdi user1 i editledik diyelim 2 , 3 e gerek yok mu çünkü sonradan onaylanıyordu.
Hangi new_user i kullandığınızı bilmeniz gerek.Hangisi hangi fonksiyon için kullanılıyor tam emin değilim.
Hangisini kullandığınızı öğrenmek için önce yedek alın sonra new_user1.php yi silin, üye olmaya çalışın beyaz sayfa çıkarsa kullandığınız budur
Yok sayfa normal açılırsa değildir ve yedekten new_user1.php yi yine yükleyin. Ya da adını da değişebilirsiniz. Diğerlerini de aynı şekilde deneyin değiştiğinizde ya da sildiğinizde sayfayı yenilediğinizde hangisinde beyaz sayfa çıkıyor ise kullandıgımız o dur
Sıra geldi düzenlemeye:
Bunun için dil dosyasına bakın karşılığını bulup ilgili yeri silin.
Örneğin
echo ile başlayıp \n"; ile biten bu kısım ekstra bilgi alanını gösterir. Bu kodu silersek ekstra bilgi alanı üye olurken gözükmez. Diğerlerini bu şekilde bulup sileceksiniz. Basittir aslında
ben new_user2.php yi editledim aslında public in içindeki bütün dosyalardan istemediğim bölümleri sildim gitti -deneme yanılma yöntemiyle-
Entegre ettiğim FlashChat üyeliği için ayrı yerden de üye olunabilmesi için yaptığım/editlediğim CNB_Your_Account un son hali buyrun : http://www.ahiska.net/modules.php?name=Chat
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız