Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2009-12-15, 15:10:03 Mesaj konusu: Yeni modul: İletişim modulu kullanımınıza sunuldu
Merhaba,
Sizilere yine yeni bir modül snuyorum.
Mödülün adı İletişim modülü, özellikleri söyle sıralayabiliriz.
Mesajların db ye kaydedilmesi
Mesajların db den silmeden yayından kaldırılabilme yada yayına sunulabilmesi
Mesajlara telefon no eklenebilmesi
Mesajlara resim eklenebilmesi (admin bu özelligi acıp kapatabilir)
Üyeler form doldurma esnasında mesajlarının sitede yayınlanıp yayınlanmaması hakkında seçenek yapması
Üyelerin yayınlanmasını istedikleri mesajların admin onayından sonra sitede modul içerisinde yayınlanması
Yayınlanan mesajlara yorum eklene bilmesi(yorumlar admin kontrolunden sonra admin tarafından yayına sunulur
Suan aklıma gelmeyen birkaç özellk daha olabilir ama sorun degil modülü kullandıkca göreceksinizdir.
Modul hiçbir çıkar gözetmeden sadece Allah rızası için sizlerin istekleri nedeni ile sizler için yapılmıştır, benim için Allah razı olsun demeniz yeterli olacaktır.
Modül şuan benim root a ve sitede denenmiş olmasına ragmen başka bir kişi tarafından denenmemiş olduğundan hataları çıkabilir.
Karşılaştığınız hataları buradan bildirirseniz ilerideki günlerde bu hataları gidermeye çalışırım.
Emeklerin için sağol arkadaşım şiir modulunden yamışsın sanırım güzel olmuş sql dosyalarını attm ama deneme mesajı gönderdigimde veri tabanın yazılamadı die hata aldım.
Birde üst tarafta isim email güzelde tekrardan alt tarafta olmasıan gerek yok die düşünüyorum.
Emeklerin için sağol arkadaşım şiir modulunden yamışsın sanırım güzel olmuş sql dosyalarını attm ama deneme mesajı gönderdigimde veri tabanın yazılamadı die hata aldım.
Birde üst tarafta isim email güzelde tekrardan alt tarafta olmasıan gerek yok die düşünüyorum.
Zamanla güzel bir modul olur kanatindeyim.
modulu görmek isteyenler için resim ekliyorum.
Okan uyarin icin tesekkurler.
Modul siir modulu degil, kendi yapmis oldugun ana bir sistemden olusturuyorum modulleri.
Siir modulu cok iyi bildigim ve saglam olan bir modul oldugundan alintilar yaptim bu nedenlede bazen siir modulunu animsatan yerleri olacaktir elbet.
Mail meselesine gelince o bolumu kaldirdim, uye adi zaten baslik olacakti yanlis yazmisim onuda duzenledim.
Bu arada dogal olarak sql dede degisiklik gerekti bu nedenlede lutfen modulu yeniden indirim ve yeni kurulum yapin.
Yorum ve uyarilariniz modulun gelismesine yardimci olacaktir bu nedenlede yazmaktan cekinmeyin lutfen.
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-01-10, 15:16:48 Mesaj konusu:
Kimden: sima19
Kime: kayserili
Tarih: Pzr Oca 10, 2010 2:33 pm
Konu: s.a
kardeş coprigh silsem sorun olurmu. iznini alayım çünkü işyeri sitesi oldugu için fazla reklamdan sakınıyorum.
-------------------------
dedigim gibi:
copyricht silemezsiniz.
Madem bir firma icin yapiyorsunuz kendiniz bir modul yazin.
copyricht in reklamla ne alakasi var bunuda anlamis degilim.
kardeş coprigh silsem sorun olurmu. iznini alayım çünkü işyeri sitesi oldugu için fazla reklamdan sakınıyorum.
dedigim gibi:
copyricht silemezsiniz.
Sağolasn Teşekkur ederim. Durumu bu şekilde sergilediğin için.. Allah'tan İzin Almaya Çalıştık..Neyse.
dedigim gibi:
copyricht silemezsiniz.
Sağolasn Teşekkur ederim. Durumu bu şekilde sergilediğin için.. Allah'tan İzin Almaya Çalıştık..Neyse.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız