hakan tamam ..
bence bu tartışmalar artık bitisn..
beizim içerlediğimiz sadece altta js alertte ismimizin olmayışı idi. buna üzüldük..
çünkü editleme işi ile bayaa uğraşmıştık..
hatamız vardı tabiiki eksikliklerimiz de oldu ve tam bitiremedik..
ama bittiği kadarıyla yayınlamayı üstelik bunu çok isteyen arkadaşlarımızın olması sebebiyle denedik..
arkadaşlara sürekli çağrı yaptık bunu beraber yapalım diye o zmanlar zacharias arkadaş ta çevirisiyle uğraşıyordu.
sonuç olarak biz başlangıcı yaptık siz devam ettiniz bunda sorun yok...
biz sadece yüklenen ana modül lerin ve dil dosyalarını editlemeye çalışmıştık.
yani sadece html kalsörü editlenmiştir diğer ek modüller tr leştirilmemiştir.
siz bunları da ileri götürüp düzenlediniz bunun için teşekkür ederiz..
ama altta bizim isimlerimizin de geçmesini dilerdik..
bir tepki olarak bunu yaptık..
sonuçta iki grup düzenleme işiyle uğraştı ve sonuçta herkesin kullanabileceği bri kaynak ortaya çıktı..
biz herşeyi bir kenara atıp bizim dosyamızın altındaki js alerti de değiştirerek sizin de isim ve adreslerinizi ve aktifnuke sitesinin domaini ekledik her iki site de bu işle uğraşmıştır..
emeğe saygı olarak buunu yapmayı grup olarak karar aldık..
artık bu tartışmaya bir son verilmeli...
techgfx de bunu beraber bitiridiimizi ve dosyayı uploada sunmalarını söyleyeceğiz.. her iki domaini vererek..
bizde yalnızca yine html klasörü olacak diğerlerini biz yapmadık çünkü ama eğer kabul ederseniz diğerlerini de yayınlarız..
umarım barışa atılan bu imzayı karşılıklı olarak atarız..
artık bu konuda lys group olarak başkaca söyleyeceğimiz bişey yoktur...
tüm site sakinlerinden böyle bir tartışmanın odağı olmaları nedeniyle özür dileriz...
hep beraber daha iyi işlere imza atmak dileğiyle...
LYSINFOTECH YÖNETİMİ DrScatris2004-Sharkan
@drscatris2004
şimdi sen sağ elini al vicdanına koy tabi varsa sonra senin çevirdiğin le aradaki farkı gör çevirme dersen tabi 2-3 satırlık şeye sonra ben yaptım de diyebiliyorsan
ya arkadaşım daha ne diyiim sana ben söyleyecek bişi bulamıyorum yukarıdaki yazıları okumanı dilerim başka söymeye gerek yok..
arkadaşlarda uğramış çevirmişler eksiklikleri tamamlamışlar bizim çevirmeye zamanımız olmadığı bir kaç modül ve html dışındaki dosyaları da ekleyip portalın ana sitesinde herkesin ismiyle yayınlayalım diyoruz daha ne diyelim...
üstelik bunu tartışmanın bitmesi beraberlik anlayışı içinde yapalım diğer insanların bize ihtiyaçları var bu sadece bir çeviriyle sınırlı kalmasın devamını da getirelim diye yapıyoruz..
yanlış mı düşünüyoruz...
o ilk dosyadan sonra diğer arkadaşlar başlayana kadar %80 inden fazlası editlenmişti tr dosyasının fakat sunmadık tamamı olmadığı için fakat sonlara doğru sunuma geçtik..
ama yine tüm tartışmaları kenara etıp bu dosyalardada diğer grup ve sitenin ismini yazdık js dosyasına...
kardeşlik ve beraberlik adına ...
bence artık yeter lütfen bu konuda yersiz yorumlar yapmayın..
gpl beraberlik temeline dayanır..
bunu beraber yaşatalım..
sen ben tartışması artık son bulsun....
saygılarımızla
yukarıyı okumadım sadece benimle ilgili bölümü okudum işim gücüm var burada senle uğraşıyorum ya aman
eğer daha fazla konuşacaksan msn: saho@dunyali.com gel konuş
Forum ortamına kişisel problemler, antlasmazlıklar taşınamaz. Bu tür mesajlar uyarı yapılmaksızın silinir ve mesajı bırakanlara özel mesaj gönderme yetkisi ile avatar kullanma yetkisi bir daha geri verilmeksizin kaldırılır. Farklı bir takma ad ile tekrar üye olanların bütün üyelikleri pasifleştirilir
Gereksiz, forumu sohbet ortamına dönüştürecek mesajlar ile kurallara aykırı mesajlar neden belirtilmeksizin silinecektir!
Arkadaşlar Kendinize Gelin Güzel Dökümanlar Bulunan Başlıklari yok ediyosunuz
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız