Tarih: 2006-01-30, 00:01:04 Mesaj konusu: Site Messenger
site messengerın kaldırılması ile igili işlemi burdaki gibi sadece online üyelerin üzerine tıklanınca açılan pencreyi kapatmak yeterli olacka mı arkadaşlar.Sanırım burda o şekilde yapılmış.PhpMyAdminden de tabloları silmek gerekiyor mu ? ve bunun açğı kapatılacak mı kısa sürede _? cvp verebilirseniz *YASAK KELİME** iyi olur yoksa tamamen kaldıracaz şuı an iyi çalışmalar...
aslanonur , burda sen sadece üye üstüne çift tıklanınca açılan mesaj yazma penceresini kaldırımışın sanırım ben mi yanlış hatırlıyorum.yani bu Messengere ait dosyaları silince Kimler bağlı bloğunu da bu şekilde görünüyo muydu kafam karıştı açıkçası.Burda yaptığın işlemleri anlatırsan sevinirim iyi çalışlamalar hocam.
Tarih: 2006-01-30, 00:36:37 Mesaj konusu: Re: Site Messenger
aşağıdaki iki linkte de konuile ilgili yorumlar ve açığı kapatma anlatılmış ama kesin bir çözüm mü bilemiyorum.incelmek lazım arakdaşlar bu konud ayorum yaparsanız sevinirim
Valla dediğim gibi hiçbirşey yapmadım messenger ı sildim o kadar ama tavsiye etmem :) ben güvenlik önlemi almam fazla block dediğim gibi böyle daha güzel duruyor
hocam siz neler yaptınız kapatmak için.NetOpsiyonda user_info bloğu duruyo.bu blokta messengere ait değilmi idi ? ama dediğim gibi üstüne çift tıklama kapatılmış Online üyeler var.yani bloğunu kaldırmasakta sorun olur mu _? sadece müdül kaldırlıacak sanırım şimdilik.
okk.dosyaların ve SQL in ismini değiştiriyorum sanırım sorun olmaz isim değiştirme.
phpmyadminden adminsession tablosunu ve Modules içindeki Messenger klasörünün adını değiştirdim.ayrıca ve priv_msgs tablosunu ne yapacağız peki sanırım bu tablo nuke ile birlikte geliyoo.
Kayıt: Oct 14, 2004 Mesajlar: 155 Konum: SeninGeldiginYerden
Tarih: 2006-01-30, 14:23:39 Mesaj konusu:
tamam acıgı varsa netopsiyondakınde yokmu orda yoksa neden guncellemıyorsunuz yada acıgı kapatmıyorsunuz... o zman buyuk sorun valla herkes ıcın cunku kullanan cok bu blogu...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız