Tarih: 2005-11-21, 23:38:03 Mesaj konusu: Üyelerli 7.7 den 7.6 ya taşımak istiyorum :(
arkadaşlar nuke sitemi www.xxx.om/php-nuke dizinine 7.7 yi kurdum admin secure felan war sitede ve forumda çok bi içerik yok 130 üye felan war.
Bi kerede hack yedim (lamer ın teki ) Admin hesabını silmişti onu hallettim ama şimdi de Admin.php ye giremiyorum Neyse yeniden nuke kurmak istiyorum bu sefer ana dizine www.xxx.com şeklinde ama Php-nuke 7.6 kurcam, eski 7.7 sitemdeki üyeleri de taşımam lazım sadece üyeleri modülleri felan deil onları sonradan taşırım ama üyeler önemli... Acaba bunu nasıl yaparım veya yapmak isteyen gönüllü warmı dicem herkes yok dicek :) tabi doğal olarak
Tarih: 2005-11-22, 11:30:34 Mesaj konusu:
sql in komplesini kurmana gerek yok yedek ten
nuke_users
tablosunu al kopyala php myadmin sorgu bölümüne yapıştır ve git / go ya tıkla
hata verirse
DROP TABLE 'nuke_users'; yaz sorgu bölümüne sorgulat daha sonra tekrar o kopyaladğın nuke_users tablosonu tekrar yapıştır olacaktır : )
bence çok yüksek derecede bir hız ile bu başlığın kilitlenmesi lazım.
@HenRY
öncelike aramıza hoş geldiniz.
yeni üye olduğunuz için kuralları okumayı ihmal ettiğinizi düşünerek.
küçük bir tölerans göstermek zorunda hissediyorum kendimi.
Sizden ricam öncelikle Kurallarımızı okumanızı akabide bu başlığı düzenleyerek kurallara uygun bir topic başlığı yazmanızdır.
tamam arkadaşlar sayenizde başarıyla taşındı ama şimdi ki sorun Forum mesajları üyelerin mesajı 100 lerde ama forumda hiç mesaj yok önceki mesaj kayıtlarıda geçmiş bunu düzeltmenin bir yolu warmı acaba :) ?
Tarih: 2005-11-24, 10:51:17 Mesaj konusu:
nuke_bbxxx diye gider tablo isimleri
nuke_bb ile baslayan hepsini diger veritabanindan kopyala buraya yap1st1r y1ne hata verecekt1r o tablolar oldugundan heps1n1n bas1na
DROP TABLE 'nuke_bbxxx', eklemelisin
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız