daha sonra forum orta bloğundaki başlıkları trimlink(); fonksiyonu içinde göster.
şu şekilde " link_kirpar($mesaj,"50"); ".
Eğer yapamaz isen forumorta bloğunun kodlarını buraya yaz benyardımcı olmaya çalışırım. ama yukardaki kodları mainfile.php dosyasına koymayı unutma.
Tarih: 2005-09-15, 15:37:01 Mesaj konusu: Re: Forum Orta Blok
Bu cevap için teşekkürler Gökhanweb.Benimde bu block için attachment isteğim olacak nasıl yapılacağını.
Yani mesajda resim varsa title nin yanına resim iconu koymak istiyorum.Nasıl yapılabileceğini söleyebilirmisiniz.?
Teşekkür ederim
Tarih: 2005-09-16, 02:11:57 Mesaj konusu: Re: Forum Orta Blok
Beyazcennet :
Bu cevap için teşekkürler Gökhanweb.Benimde bu block için attachment isteğim olacak nasıl yapılacağını.
Yani mesajda resim varsa title nin yanına resim iconu koymak istiyorum.Nasıl yapılabileceğini söleyebilirmisiniz.?
Teşekkür ederim
Tam olarak anlamadım ama biraz daha açıklarsan yardımcı olmaya çalışırım.
Tarih: 2005-09-16, 08:59:42 Mesaj konusu: Orta Blok
Ben forumlarımda Attachment Modunu Kullanıyorum.
Zaten forumu farklı bir amaç için kullanıyorum açıkçası.
Advanced forumda , topic title nin yanına eğer topicte
resim eklenmişse bir icon yerleştirmek istiyorum.Dün
akşam baya denedim ama bir türlü beceremedim.zaten
siteme bakarsan eğer olayı sanırım anlarsın.Yardımlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...
En son Beyazcennet tarafından 2006-10-04, 08:54:09 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
gökhan Hocam şu konuda bana yardımcı olabilirsen zamanın varsa sevinirim.Saatlerdir uğraşıyom ama bir türlü beceremedim.Topic_title nin yanına , eğer mesajda eklenti varsa foto iconu koymaya çalışıyorum YARDIMını bekliyorum.Siyah yazanları ben ekledim koda ama olmadı.
Kod:
$result3 = $db->sql_query("SELECT poster_id,[b]post_attachment [/b]FROM_UNIXTIME(post_time,'%d/%m/%Y àÇÅÒ %H:%i ¹.') as post_time FROM ".$prefix."_bbposts where post_id='$topic_last_post_id'");
list($poster_id,[b]$post_attachment [/b],$post_time)=$db->sql_fetchrow($result3);
Tarih: 2005-10-01, 17:29:11 Mesaj konusu: Re: Forum Orta Blok
arkadaşlar benim sorunda benzer olduğu için buraya yazıyorum.
forumdan son 5 mesaj gösteren orta blok u daraltmak istiyorum,hem temayı bozuyor hem de sayfa kayıyor.
Yardımcı olursanız memnun olucam.
// When set to 1 then Forums permissions which View and/or Read are NOT set to 'ALL' will NOT be displayed in the center block
$HideViewReadOnly = 1;
// Show only 5 last new topics
$Last_New_Topics = 5;
// Icon that is displayed in Center Block in front of Topic
$IconPath = "images/msg.gif";
$border = 2;
$cellspacing = 5;
/* Total Amount of Topics */
$result = sql_query( "SELECT * FROM ".$prefix."_bbtopics", $dbi );
$Amount_Of_Topics = sql_num_rows( $result );
/* Total Amount of Posts */
$result = sql_query( "SELECT * FROM ".$prefix."_bbposts", $dbi );
$Amount_Of_Posts = sql_num_rows( $result );
Tarih: 2005-10-01, 23:34:07 Mesaj konusu: Re: Orta Blok
Beyazcennet :
Attachment Modunu
3
Bu dedigin Forum'da resim ekleme falan yani upload modu olmasi lazim dimi ?
Ben onu kurmayi denedim ama bir turlu beceremedim yardimci olurmusun eger oysa.
Tarih: 2005-10-01, 23:45:43 Mesaj konusu: Re: Forum Orta Blok
arkadaşlar bu blok hakkında benim de şöle bi sorunum var
şimdi forumlarımı ziyaretcilere kapatıyorum ama kapatınca ziyaretciler forum orta bloğunda son 10 başlğı göremiyor ben istiyorum ki forum orta bloğunda son konuları ziyaretci görsün ama tıklayınca foruma girmeden üye ol uyarısı çıksın
Tarih: 2005-10-06, 15:44:31 Mesaj konusu: Re: Forum Orta Blok
lowrider :
arkadaşlar bu blok hakkında benim de şöle bi sorunum var
şimdi forumlarımı ziyaretcilere kapatıyorum ama kapatınca ziyaretciler forum orta bloğunda son 10 başlğı göremiyor ben istiyorum ki forum orta bloğunda son konuları ziyaretci görsün ama tıklayınca foruma girmeden üye ol uyarısı çıksın
siz forums modülünü sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir şeklinde ayarladığınız zaman istediğiniz şey olur.forum orta bloğunu da tüm kullanıcılar görebilir şeklinde ayarlayın.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız