Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
azmiii Mesaj: 100+

|
Tarih: 2005-10-08, 18:22:52 Mesaj konusu: Bu başlığa hiç cevap gelmemiş hatası |
|
|
forumlarımda son günlerde bu hatayı alıyorum.
ne yapmam gerekiyo. |
|
Başa dön |
|
 |
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor
|
Tarih: 2025-04-01, 03:27:06 Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Aliosman Teknik Yönetici

|
Tarih: 2005-10-08, 19:37:33 Mesaj konusu: Re: Bu başlığa hiç cevap gelmemiş hatası |
|
|
Bu sorunun birçok nedeni var. İlk aklıma geleni konu silinmiş ancak başlık olduğu yerde duruyor gibi görünüyor. Bu sorunun nedeni veritabanı tablonuz bozulmuş yada içeriği eksik yüklenmiş. öncelikle phpmyadmine girin ve bütün veritabanı tablolarınızı onarın. Bu sorununuzu çözmese bazı başlıklar sitede kalmış ancak mesajları silinmiştir. Eğer sağlam olduğuna inandığınız bir yedeğiniz varsa orada nuke_bbpost, nuke_bbpost_text adındaki adındaki db tablolarının içeriğini yeniden yükleyin. |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2005-10-09, 11:00:22 Mesaj konusu: Re: Bu başlığa hiç cevap gelmemiş hatası |
|
|
konu içinde hala mesajlar var ama mesela 46. sayfada son mesaj dururken 47. sayfaya geçilmiş gibi gözüküyor ve bu başlığa hiç cevap gelmemiş hatası veriyo.
tabloları onarma hakkında bilgim yok.yardımcı olursanız sevinirim. |
|
Başa dön |
|
 |
bulent_atlas Mesaj: 1+

|
Tarih: 2005-10-09, 14:51:00 Mesaj konusu: Re: Bu başlığa hiç cevap gelmemiş hatası |
|
|
40 küsürlü sayfalara gelince yapıyor bunu. Bende de var . Forumun içine girip 2 tene mesaj atınca geçici olarak düzeliyor. |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2005-10-16, 20:31:22 Mesaj konusu: Re: Bu başlığa hiç cevap gelmemiş hatası |
|
|
ben hala sorunuma çözüm bulamadım.
hata veren başlıkları kilitleyip yeniden açtım aynı hata yenilerdede oluşursa başım belada  |
|
Başa dön |
|
 |
ERSAT Mesaj: 200+

|
Tarih: 2006-09-10, 00:35:16 Mesaj konusu: |
|
|
Son sayfada mesaj yazan bir üyeyi silerseniz üyenin mesajları forumda görünmüyor ve son sayfada silinen üyenin mesajı olduğu için son sayfada mesaj yok uyarısı veriyor. Şuan bende böyle bir sorun yaşadım çözümü yok başlığı kilitleyip başka bir başlık açacaksınız. Hepsinde olmuyor sadece son sayfadaki mesajlar silinirse oluyor. |
|
Başa dön |
|
 |
deli_manyax Mesaj: 50+

|
Tarih: 2006-09-10, 01:00:20 Mesaj konusu: Re: Bu başlığa hiç cevap gelmemiş hatası |
|
|
http://eski.netopsiyon.com/dosya-indir-299.html
adresinden zip dosyasını indirip içindeki php dosyasını nukenin kurulu olduğu dizine atıyorsunuz ve
http://www.siteniz.com/forum_duzelt.php
şeklinde dosyayı çalıştırıyorsunuz. Aşama aşama işlemleri gerçekleştirin ve en sonda çıkacak olan "bu hataları düzelt" butonuna tıkladıktan sonra sorunlar muhtemelen ortadan kalkacaktır...
Teşekkürler netopsiyon :) |
|
Başa dön |
|
 |
KaaN Mesaj: 500+

|
Tarih: 2006-09-10, 03:25:55 Mesaj konusu: |
|
|
Evet bunu denedim. Çok güzel çalışıyor. Ama denemeden önce mutlaka yedek alın. |
|
Başa dön |
|
 |
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor
|
Tarih: 2025-04-01, 03:27:06 Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2006-09-10, 03:53:09 Mesaj konusu: |
|
|
Denedim çalışıyor. Bazı hataları düzeltti. Fakat yine bazı başlık sonlarında forum bulunamadı, forumda başlık bulunamadı, mesaj bulunamadı hataları alıyorum. Nedeni nedir acaba. Bu arada db ye ne gibi bir zarar oluşturabilir. (Yedek alıyorum fakat bilgim olsun istediğim için sorayım dedim.) |
|
Başa dön |
|
 |
Remarque Mesaj: 50+

|
Tarih: 2006-10-19, 16:01:08 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar diğer admin arkadaş üyenin birini silmiş
şimdi başlıklarda mesela 4 sayfa var dördüncü sayfaya gidildiğinde bu başlığa hiç mesaj gelmemiş diyor
forum düzelt scripti ile de olmadı var mi çözümünü bilen lütfen yardımcı olun. |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2006-10-19, 16:06:03 Mesaj konusu: |
|
|
Remarque :
|
arkadaşlar diğer admin arkadaş üyenin birini silmiş
şimdi başlıklarda mesela 4 sayfa var dördüncü sayfaya gidildiğinde bu başlığa hiç mesaj gelmemiş diyor
forum düzelt scripti ile de olmadı var mi çözümünü bilen lütfen yardımcı olun.
|
Ayrı sorunu bende yaşadım. Scripti çalıştırdıktan sonra silinen üye nin mesajları tekrar görünmeye başladı fakat nick yerinde Misafir yazıyordu. Sorun yine devam etti gördüğüm misafir mesajlarını sildim. Şuan sorun yok düzeldi. Sanırım mesajları tek tek silmen gerekiyor  |
|
Başa dön |
|
 |
Remarque Mesaj: 50+

|
Tarih: 2006-10-19, 16:13:15 Mesaj konusu: |
|
|
Başlıkları kilitleyip yeni başlıklar açtım...
başka yol bulamadım |
|
Başa dön |
|
 |
maviaynet Mesaj: 1+

|
Tarih: 2006-11-07, 17:23:25 Mesaj konusu: Re: Bu başlığa hiç cevap gelmemiş hatası |
|
|
bu forum_duzelt.php altıncı işlemde sayfa zaman aşımına uğruyor ve işlem yapılamıyor.
forum_duzelt.php?op=islem&kod=6
forumdaki mesaj sayısı 115 bin civarı olduğu içinmi acaba... bu hatayı aşmanın bi formülü varmı arkadaşlar |
|
Başa dön |
|
 |
maviaynet Mesaj: 1+

|
Tarih: 2006-11-08, 14:36:52 Mesaj konusu: |
|
|
elcevap ? |
|
Başa dön |
|
 |
muzrek Mesaj: 50+

|
Tarih: 2006-11-10, 12:07:26 Mesaj konusu: |
|
|
bende de aynı sorun oluştu bundan sonra kolay kolay silmem cakrım banı gecerim abi .. ne bu yaa.. sildiğim adamda forumda en cok msj atan 3. kişi  |
|
Başa dön |
|
 |
cross_hatch Mesaj: 1+

![]()
|
Tarih: 2006-11-23, 11:52:45 Mesaj konusu: Re: Bu başlığa hiç cevap gelmemiş hatası |
|
|
Arkadaşlar bu sorunu bende yaşadım. sanırım bu sorun yedeği düzgün yükleyememekten kaynaklanıyo. başlığı böl dedikten sonra tüm msjları seçin ve konu ismi yazın (eski konuya yakın bi konu) daha sonra seçilen msjları ayıra basın hepsi bu kadar. sorun hallolmuştur. |
|
Başa dön |
|
 |
Loading Mesaj: 1+

|
Tarih: 2006-11-30, 12:03:23 Mesaj konusu: Re: Bu başlığa hiç cevap gelmemiş hatası |
|
|
ya ben çalıştırdım ama bir türlü devam etmedi. başlamak için burayı tıklayın dedi tıkladım bir türlü dewam etmedi yaklaşık 5 dk oldu durdurdum sayfayı geri dewam et dedim yine olmadı acaba sizdede bu kadar uzun sürüyor mu ? 7.9 sistemim |
|
Başa dön |
|
 |
izdizayn Mesaj: 1+

|
Tarih: 2006-12-13, 01:09:57 Mesaj konusu: |
|
|
sorun cozumu gercekten cok basit.
bu sorunla karsilasacak arkadas icin paylasiyorum :
veritabanina girip nuke_bbposts tablosunu aciniz.
daha sonra tara bolumune girip poster_id alanini Anahtara göre sırala'dan artan olarak siralayiniz. poster_id alaninda -1 olanlarin hepsi daha once silinmis fakay mesajlari halen forum uzerinde kalan kullanicilardir.
Bunlarin sildiginiz zaman bu sorun ortadan kalkiyor. |
|
Başa dön |
|
 |
Sercan Mesaj: 1000+

|
Tarih: 2006-12-13, 01:41:55 Mesaj konusu: |
|
|
bu hata genelde bi konudan bir mesaj silinmişse yaşanıyor daha önce forumlarda yazılmıştı izdiyan'ın dediklerinide uygulayabilirsin...forumlarda arama yaparak daha geniş ayrıntılara ulaşabilirsin |
|
Başa dön |
|
 |
smtpster Mesaj: 1+

|
Tarih: 2007-06-06, 23:51:14 Mesaj konusu: Re: Bu başlığa hiç cevap gelmemiş hatası |
|
|
Merhaba,
Öncelikle önerdiğim çözümü uygulamadan önce lütfen etkilenen tabloların yedeğini alınız.
Aynı sorun benimde başıma geldi. Şöyle atlattım..
Sorunun kaynağı olarak bbtopics ve bbposts tabloları görünüyor. Bu tablolardaki silinen kullanıcılara ait başlık ve yanıtlar sayfalama hatası üretiyor. bbtopics tablosundaki poster_id ve bbtopics tablosundaki topic_poster alanları -1 olan kayıtlar öksüz kalmış kayıtlar. Bunlar silebilirsiniz ya da silinen üyeleri temsilen bir geçici üyelik oluşturursunuz. Daha sonra buna göre
Kod:
|
update nuke_bbposts set poster_id = [gecici üyenin id değeri] where poster_id = -1
|
ve
Kod:
|
update nuke_bbtopics set topic_poster = [geçici üyenin nosu] where topic_poster = -1
|
sql sorgularını phpmyadmin üzerinden veya php üzerinden çalıştırdığınız zaman sayfalama hatası düzeliyor en azından bende düzeldi. Ayrıca sahipsiz başlıklarda uçup gitmemiş oluyor.
Saygılarımla, |
|
Başa dön |
|
 |
RaptetekCom Mesaj: 1+

Kayıt: Feb 01, 2007 Mesajlar: 37 Konum: Yeşilpınar Underground
|
Tarih: 2007-06-07, 20:39:04 Mesaj konusu: Re: Bu başlığa hiç cevap gelmemiş hatası |
|
|
Teşekkürler smtpster... sorun düzeldi |
|
Başa dön |
|
 |
drgreeneyes4u Mesaj: 50+

|
Tarih: 2007-06-24, 22:41:07 Mesaj konusu: Re: Bu başlığa hiç cevap gelmemiş hatası |
|
|
smtpster :
|
Merhaba,
Öncelikle önerdiğim çözümü uygulamadan önce lütfen etkilenen tabloların yedeğini alınız.
Aynı sorun benimde başıma geldi. Şöyle atlattım..
Sorunun kaynağı olarak bbtopics ve bbposts tabloları görünüyor. Bu tablolardaki silinen kullanıcılara ait başlık ve yanıtlar sayfalama hatası üretiyor. bbtopics tablosundaki poster_id ve bbtopics tablosundaki topic_poster alanları -1 olan kayıtlar öksüz kalmış kayıtlar. Bunlar silebilirsiniz ya da silinen üyeleri temsilen bir geçici üyelik oluşturursunuz. Daha sonra buna göre
Kod:
|
update nuke_bbposts set poster_id = [gecici üyenin id değeri] where poster_id = -1
|
ve
Kod:
|
update nuke_bbtopics set topic_poster = [geçici üyenin nosu] where topic_poster = -1
|
sql sorgularını phpmyadmin üzerinden veya php üzerinden çalıştırdığınız zaman sayfalama hatası düzeliyor en azından bende düzeldi. Ayrıca sahipsiz başlıklarda uçup gitmemiş oluyor.
Saygılarımla,
|
elle bu -1 olanları nasıl silebiliriz acaba biraz detaylıca anlatırmısınız...
yukarıdaki gibi kodla yazayım dedim ama hata verdi ;
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '[3574] where topic_poster = -1' at line 1
başka çözüm önerileri yada lütfen ... |
|
Başa dön |
|
 |
smtpster Mesaj: 1+

|
Tarih: 2007-06-30, 00:47:08 Mesaj konusu: Re: Bu başlığa hiç cevap gelmemiş hatası |
|
|
Sanırım sql deyimini yanlış formda yazdınız..
Silinen mesajları aktaracağınız kullanıcı nosu 2333 olsun.
Aşağıdakine benzemesi gerekiyor.
Kod:
|
update nuke_bbtopics set topic_poster = 2333 where topic_poster = -1
|
Bu kayıp başlık ve mesajları bir kullanıcıya taşımaya çalışan yöntemdi. Bu başlık ve mesajları silmek için:
Kod:
|
DELETE FROM nuke_bbposts WHERE poster_id = -1;
DELETE FROM nuke_bbtopics WHERE topic_poster = -1;
|
Not: Etkilenen tabloların orijinal hallerini yedeklemeyi unutmayınız. |
|
Başa dön |
|
 |
keyku Mesaj: 300+

|
Tarih: 2008-05-23, 22:53:31 Mesaj konusu: |
|
|
hepsini denedim. lakin hiçbiri işe yaramadı. yardımcı olursanız memnun oluruz. |
|
Başa dön |
|
 |
turkuaz Mesaj: 50+

|
Tarih: 2010-03-14, 14:42:26 Mesaj konusu: |
|
|
bu sorun hala çözülemedi mi..bir türlü etkin çözüm getirilemiyor.. |
|
Başa dön |