Tarih: 2006-11-17, 23:13:06 Mesaj konusu: Sorry, too many page loads in so little time! hatası!....
Arkadaşlar nuke 7.8 i kurdum her şey cok güzel fakat forumun admin paneline giremiyorum bu hatayı verior >>>>Sorry, too many page loads in so little time! Sorunu bilen varsa yardımcı olursa cok sevinrim....
kardeş flood zamanını yükselttim yinede değişen bir şey olmadı sade kahve sizin dediğinzden de hiç bir şey anlamadım müsait bir zamanda biraz daha acık anlatırsanız sevinirim...
Tarih: 2006-12-20, 11:41:33 Mesaj konusu: Re: Sorry, too many page loads in so little time! hatası!...
mrb arkadaşlar bende de aynı hata var, nuke-8 yükledim her şey sorunsuz çalışıyor ama? forums yönetim sayfasına tıkladığım zaman girmiyor hiçbir şeki,lde forum yönetim sayfasına ulaşamıyorum aynı hatayı veriyor?
Sorry, too many page loads in so little time!
bunu söylüyor, çözümü nedir arkadaşlar bu sorunun ?
Tarih: 2007-02-09, 12:52:52 Mesaj konusu:
Anti Flood u kaldırmaya ne dersiniz?
includes/ipban.php dosyasını açın.
Kod:
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$past = time()-2;
$sql = "DELETE FROM ".$prefix."_antiflood WHERE time < '$past'";
$db->sql_query($sql);
$ctime = time();
$db->sql_query("INSERT INTO ".$prefix."_antiflood (ip_addr, time) VALUES ('$ip', '$ctime')");
$numrow = $db->sql_numrows($db->sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_antiflood WHERE ip_addr='$ip'"));
if ($numrow >= 3) {
echo "<br><br><center><b>Sorry, too many page loads in so little time!</b></center>";
die();
}
unset($ip);
yazan yeri bulun ve silin. Tam olarak bir işe yaramayan eklentiden kurtulun.
Tarih: 2008-04-17, 17:33:16 Mesaj konusu: Re: Sorry, too many page loads in so little time! hatası!...
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$past = time()-2;
$sql = "DELETE FROM ".$prefix."_antiflood WHERE time < '$past'";
$db->sql_query($sql);
$ctime = time();
$db->sql_query("INSERT INTO ".$prefix."_antiflood (ip_addr, time) VALUES ('$ip', '$ctime')");
$numrow = $db->sql_numrows($db->sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_antiflood WHERE ip_addr='$ip'"));
if ($numrow >= 5) {
echo "<br><br><center><b>Sorry, too many page loads in so little time!</b></center>";
die();
}
unset($ip);
Dediginiz gibi yaptim simdi hic birsey görunmuyor yani site acarken bos aciliyor.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız