Tarih: 2006-02-24, 21:52:09 Mesaj konusu: ADDERROR diye bir hata alıyorum YARDIM Lütfen
arkadaşlar bu hatayı çoğu arkadaş almış forumdan neler yapılması gerektıgı yazıyor yapıyorum ama hala aynı hata devam edıyor. uye kayıt olamıyor. YARDIM edenden Allah razı olsun
En son kurt0146 tarafından 2006-02-25, 00:42:45 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
cnb sql yukledım çunku uye kaydını admın bolumunden yapabılıyorum. ama ziyaretçı uye olacakken formun en sonunda bıtır dedıgınde bu hata karsınıa cıkıyor. lutfen YARDIM edın
Dil dosyalari icerisinden ADDERROR yazisini arayip anlamina bakin. daha sonra bu satiri uyelik isleminin yapildigi dosya icerisinde aratin. Muhtemelen ya eksik bilgi giriliyor yada database veri eklenemiyor. Buda ya kodda hata oldugunu yada veritabanindaki tablolarda hata oldugunu gosterir.
Tarih: 2006-03-23, 13:42:23 Mesaj konusu: Re: ADDERROR diye bir hata alıyorum YARDIM Lütfen
Haklısında ben zaten baktım hepsine sql i baştan kurdum dosyaların tamamını sildim. olmuyor bilgisi olan varsa lütfen çünkü üyelik bu bişeye başka benzemez
arkadasim bu hatayi hangi dosyada aldiginizi ben bilmiyorum. eger mumkunse bu dosyayi www.rapidshare.de sitesinden upload edip buraya download linkini verirseniz size yardimci olmaya calisabilirim.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız