Tarih: 2006-10-22, 00:00:58 Mesaj konusu: Localden,PAra Host a Geçerken Sorun Olurmu
Merhaba ARkadaşlar.
nuke ile localimde sitemi kuruyorum.Modullerimi bloklarımı hazırladım. Forum konularımı hepsi hazır. Sitenini tamamen bittigini var sayarsak .
Phpmyadminden yedek alıcam daha sonra Aldıgım host un phpmyadmin kısmından o host u yükliycem sanırım .
Peki bu paralı host a aktarma sırasında bir sorun olur mu ? Emeklerimiz boşa gitmesin ?
Bazı arkadaşlardan türkçe karaktersorunu olur diye duydum.
Sizlerin görüşleri nelerdir. Bilgi verirseniz SEvinirim
merhaba...
localde yapılan nuke kurulumunu sunucuya aktarmak genelde sorun yaşatıyor ancak kurlu olan sistemde veritabanı yedeğinin türkçeleşme sorunundan ziyade oluşturduğun modullerin path yolları önemli
ancak benim bu sorunumu hizmet aldığım sunucum çözdü bende ki path yollarını sanal olarak mevcut serverin yollarına yönlendirdi sistem şu an sorunsuz işliyor..
modullerin path Yolları demişsin Arkadaşım biraz yeniyimde bu konuda path yollarını ne oluyor anlamadım
Forumda araştırdıgım kadarı ile bi kaç program var o programla atmamız gerekiyor sanırım.fakat deneyip görcez sanırım :) inş. bi sorunla karşılaşmayız.
mesela her nuke tabalı sitelerin yulkarıdaki gibi modul yolları vardır...
localde bu yollar farklıdır...
sunucunn farklı buyolları kurarken kurulan işletim sistemi belirler...
bu yolları yeni serverin yollarına uyarlarsan sorun olmaz...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız