Tarih: 2007-03-29, 17:56:55 Mesaj konusu: arama motorlarına kayıt
arkadaşlar sitemin herşeyini tamamladım artık sadece arama motorlarına kayıt kaldı googleye kayıt ettim Fakat digerlerine etmedim daha nasıl kayı yaparım YARDIM edin lütfen please? tşkler
Tarih: 2007-03-29, 22:07:55 Mesaj konusu: Re: arama motorlarına kayıt
arkadaşım ben ne işe yaradıgını sormadım ki nasıl kaydedilir diye sordum bureada kayıt ile ilgili hiç bir şey yok!! ama yine tşkler başka önerisi olan var mı arkadaşlar
Tarih: 2007-04-10, 08:23:31 Mesaj konusu: Re: arama motorlarına kayıt
gir pr si 4-5 civarı olan bi siteye yuksek pr li siteler bannerları siliyo cunku bak destekleyenlere yada en alta ordaki toplistlere tıkla zaten siteni kaydet diye bişey görürsün o girdin sitenin anasayfasında toplistlere kaydet google da daha fazla link alırsın saglam bi kac topliste eklersen
Tarih: 2007-04-10, 11:36:59 Mesaj konusu: Re: arama motorlarına kayıt
Aynı sorun bende de var oturup googlede sitem çıkacak diye değişik değişik konuları yazıyorm sitemden bulmuyor sadece ismini tam yazınca buluyor vede bir tane arif sağın mp3 başlığını almış. ama onuda zaten ilk gün aldı. Bir çok yere üyeyim pagerank içeren. Ama tık yok googleden bende ilker gibi sanmıyorum uğrayacağını bir yerlerde hata var gibi geldi çünki acayip anlatımlar var bu aramamotoru kayıtlarında kimi sitemap.php diyor google tab diyor sitemap.xls diyorlar kafam robot.txt yi bile karıştırıyorlar. Html formatı şöyle olur bu böyle olur valla kafam basmaz oldu.
Mesela şu sitemap.xml veya her neyse bunu programla yapıyoruz da bunu php formatına çevirecezmi içerisini sitem php-nuke çünki.
Sonra robots.txt nin içerisini sitemin taraması gereken yerleri nasıl düzenleyeceğiz mesela bir çok arama motoru vs lerin olduğu şekilde taranması icin bir robots.txt verenler var ama yasaklıyormu gezmelerini onu bilemedim ben yaptım ama bir analizy yeri buldum sanki yasaklanmış dergibi bir uyarı veriyor.
Biri bu madurlar icin güzel bir robots.txt verse birde sitemap.xls yi root a öylece bırakıyormuyuz onu söylese
Birde bazı yerlerde siteekle gibi yerlere üye oluyoruz ve amblem lerini diyeyim artık alıp kodunu sitemize foother e koyuyoruz. Bu yeterli oluyormu o sitelerden rank almak için
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız