Tarih: 2008-11-01, 23:51:47 Mesaj konusu: Nav Studio ile kolayca js menüler yapın!
Web sitenizde kullanışlı ve hoş tasarımlı ayrıca alt menüde ekleyebileceğiniz ve kolay bir program. Bu programla birkaç siteme menü yaptım. Gerçekten güzel ancak bir sorun var menüyü oluşturduktan sonra sitenize eklediğinizde sayfa açılışında bir hata iletisi şeklinde NavStudio Trial Version şeklinde bir yazı geliyor. Bunu ortadan kaldırmak için new_menu1.js gibi bir dosya olması lazım. Onu açıp içinden bu hata iletisinin kodunu silebilirsiniz. :)
Tarih: 2008-11-02, 02:23:52 Mesaj konusu:
agire_sores
ben indirdim bi hata vermedi. zaten www.download.com yani boru değil virüslü dosya koymaz bence tarayıcına virüs bulaşmış olabilir. bi bak istersen. avast! kullanıyorum o bi uyarı vermedi.
Tarih: 2008-11-02, 02:35:03 Mesaj konusu:
valla ben bunu beğendim sizlerlede paylaştım. kullanıp kullanmamak size kalmış. ama içindeki template ler hoş. büyük şirketlerin sitelerindeki menülerin templateleri var. ve çok kolay bir şekilde düzenleniyor. o yüzden ben sevdim :)
içindeki menü templateleri:
Adobe
Microsoft
Coke
MTV
Philips
Motorola
Sony
Cingular
FedEx
Gateway
DirecTV
Citi Mortgage
Subaru
Tibco
Tarih: 2008-11-02, 05:20:16 Mesaj konusu:
düzenleme sayfasında virüs olduğunu söylüyor. sayfada kullanılan js leri virüs olarak algılıyor. ama verdiğim linki gördüntülediğinde uyarı vermiyorsa sorun yok. programı çalıştırırken virüs programını kapatıp çalışma bitince açarsan bence bi sorun olmaz.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız