Tarih: 2006-05-21, 14:24:04 Mesaj konusu: Sothink SWF Quicker Link Sorunu
Sothink SWF Quicker programı kullanıyorum bir banner menü üzerindeki linkleri değiştirmek istiyorum. Siteyi bitirmek üzerindeyim ama sayfaları birbirine bağlayan swf uzantılı link banner dosyasının içindeki link butonlarına kod koyamadım. Sothink programında nasıl link koyabilirim
Kayıt: Mar 22, 2006 Mesajlar: 229 Konum: bilgisayar başından...
Tarih: 2006-09-02, 10:26:38 Mesaj konusu:
o zaman mp3 de indirmeyin warez sitelere girmeyin gerçekten söylüyorum eğer bir Avrupa ülkesinde yaşasaydık daha iyi imkanlarımız olsaydı hiçbir zaman 65 dolar ın hesabını yapmazdım ve şu ana kadar hiç copy silmedim çünkü kendi emeğimle bişiler yapmaya çalıştım o yüzden buna da gerek kalmadı
o zaman mp3 de indirmeyin warez sitelere girmeyin gerçekten söylüyorum eğer bir Avrupa ülkesinde yaşasaydık daha iyi imkanlarımız olsaydı hiçbir zaman 65 dolar ın hesabını yapmazdım ve şu ana kadar hiç copy silmedim çünkü kendi emeğimle bişiler yapmaya çalıştım o yüzden buna da gerek kalmadı
bu dediklerini uygulamak için avrupa ülkesinde olmana gerek yok
ayrıca orda vurgulamak istediğim yanlızca proğramın çalınması değil
çalınan proğramın zaten bir hırsızlık proğramı olduğunu ve bu adamın yapacağı hırsızlıklara sizinde yardımcı olduğunuzu söylemekti amacım
Tarih: 2008-09-24, 23:53:41 Mesaj konusu:
ya beyler tartışgınız konuya bakın ya ozmn editlenmiş modül ve block de kullnmyın sadece orjinalini kullnın ek olark dil dosyası bile yapmyın her şey orjinal olsn
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız