Tarih: 2006-06-01, 21:23:42 Mesaj konusu: apache2triad Sorunu
Arkadaşlar ben apache2triad indirdim ve kurdum. Bana kurarken ilk önce şifre istedi onu yazdım. Daha sonra yükleme bitince ms-dos modunda bir daha şifre sordu ama ms-dos ta hiç bir yazı-rakam vb. giremedim ben de pencereyi kapattım. Yükleme tamamlandı dedi. phpmyadmin de
Kullanıcı adı: root
Şifre : yazdığım şifre
denedim olmadı. Sonra şifreye triadpass yazdım yine olmadı. Bana şifre konusunda yardımcı olursanız ve ya localhost a kurulan herhangi bir yazılım önerirseniz sevinirim.
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1640 Konum: Bende Bilmiyorum !
Tarih: 2006-06-01, 21:31:59 Mesaj konusu: Re: apache2triad Sorunu
arkadaşım hani ms-dos komutu açılan yer var ya oraya şifre yazacaktın ama sen göremzsin tekrardan dene ve yzadığın şifreyi unutma tamam oraya yazdığın şifre önemli
not:yazdığın şifreyi göremeszin o yüzden doğru yaz
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1640 Konum: Bende Bilmiyorum !
Tarih: 2006-06-01, 22:50:31 Mesaj konusu: Re: apache2triad Sorunu
sorunu hallettiğine sevindim bak kardeşim localhostta türkçe karekter problemi vardır ama internet ortamına attığın zmöan siteni o problemler kalkar merak etme
Tarih: 2006-06-02, 08:04:31 Mesaj konusu:
benim bildğim ms dosta şifre sormaz sen kurarsın C:msql:bin:phpmyadmin girersin ilk giriş olduğu için senden şifre ister sende kul adı şifre girersin sonrada bu şifreyi kullanırsın...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız