Tarih: 2006-06-19, 19:32:55 Mesaj konusu: Herkese Lazım olan Menü Hakkında bilgis olanlar yazabilirmi?
Arkadaşlar çogu zaman bu tür menüleri gördügümüz zaman neden bizde sitemizde böyle bir an menü bloku kullanmayalım diyoruz.
üzerine gelince alt renge geleln
haber sitelerindeki menüler tarzı
bide bunların css olanları var
bu konuda neler ypılabilir elinde olan paylaşılabilir mi
yapılabilen programlar hakkında öneriler ve kullanımı hakkında basit bir anlatım yapılabilir mi
Benim önceki sitem bu şekildeydi kardeş. Kodları da yayınlayayım burda:
Şimdi aşağıdaki html'i bir html editörde yapıştırıp deneyebilirsin. Ama örnek görmek istersen buraya tıkla:
http://www.basictips.com/examples/71.shtml
Ben örnekteki sayfadan direk alıntı yaptım sen renk kodlarını istediğin gibi değiştir. Şimid aşağıda [ (büyük parantez) gördüğün yerleri < şeklinde ] (büyük parantez) gördüğün yerleri > olarak değiştir. html taglarına izin verilmediği için böyle yazdım.
Menü birazda zevke bağlı ya mesela benim menüm çok daha ilginç ortada kimisi j a v a s c r i p t kimisi flash kullanıyo değişiklik olsn diye :) Menü zevke bağlıdır herkesin kendi yaması gerekir
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız