Bence ufakta olsa bi joomla bölümü açılmalı.Sistemin kullanıcı sayısı fazlalaşıyor ve bence gayet güzel.Nuke'den sıkılanlar için harika bir sistem.Bende nukeden fazla sevmeye başladım :) Bence bir joomla forumu açın.
Negatif yönü olarak söylediğin gibi Joomla sitelerinin hoşuna gitmeyebilir ama pozitif yönden bakarsak sonucunda joomla dahada yaygınlaşacak.Onların asıl amaçları joomlayı yaygınlaştırmak ve yardımlaşmayı sağlamak.Bende zaten küçük bir forum diyorumMesela Joomla kategorisi altında Hatalar,Temalar,Diğer(Modül&Eklenti&Bileşen&Forum Entegresi) gibi.bu sayede joomla ve joomlaturkiye.org'uda destekleriz ve sonucunda onların fazla sevmeyeceklerini sanmam
harika bir sistem joomla.. ben öğrenmeye başladım açıkcası .. yeni sitemi joomla ile yapacam kısmet olursa bence nukeden kat kat daha kullanışlı ve estetik.. Mutlaka konması lazım...
Joomlanın akibeti şu an belli değil bence kullanımı artıkça güvenlik açıkları ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.Evet cms sistemler şu an çok yaygın ve en yaygını PHP-NUKE bu da artık bi bıkkınlık verdi her yerde aynı siteler modüller bloklar yeni bişey yok ortada bence yakın bi tarihte Joomla nın da akibeti bu olacak.Şu an nukeden sıkılanlar için en iyi tercih tabii ki neyse lafı uzatmayalım.En iyi portal kendi yaptığın portaldır eğer gerçekten ilerde bu işle uğraşmak isteyenler mutlak php öğrenmeli ve ufak ta olsa kendi portallarını yazma yolunu gitmeli ban kalırsa.
Doğrusuda budur zaten...sonuçta en iyi sistem kendi yazdığndır, özgün olacaktır içini dışını bileceksindir. Tabi coder olma yolunda adımlar atılması gerekir ve bunu şimdiden başlatması gerekir özellikle gençlerin... hazır sistemler insanları genelde hep hazıra ittiğinden, insana kazandıkları kaybedilen zamana bakınca aslında pek bir şey ifade etmiyor.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız