Tarih: 2006-10-16, 23:28:08 Mesaj konusu: ERed Teması, Tanımlanamayan Kodlar Sorunsalı...
Selamlar,
Sitenizden indirdiğim "ERed" temasıyla ilgili bir sorunum var. Temanın sağ üst köşesinde yer alan "_WEHAVE 3 _REGSOFAR " ifadeleri ne anlama geliyor? Bunları dosyalar içinde aradım, bulamadım. Zaten bu ifadeler dosyalarda yer almadığı için böyle çıkıyor sanırım. Bunların ne oduğunu çözemezsek eğer bu kısımları, bu bölümde tarih ve saat çıkacak şekilde değiştirebilir miyim? Değiştirebiliyorsam "theme.php" dosyasında hangi satırları değiştirmem gerekiyor?
Ayrıca, "theme.php" dosyası alışık olmadığım bir tarzda yazıldığı için pek anlayamadım. Logo kısmını değiştirebilmek için hangi kodları değiştirmeliyim? Bu kısıma, biri resim biri flash olmak üzere iki dosyayı yan yana eklemek istiyorum. Nasıl yapmalıyım?
Farkettiyseniz orta blokta da, tam ortada küçük bir dörtgen var, onu nasıl yok edebilirim?
Bu temaya ihtiyacım var. Çünkü yapacağım okul sitesi için en uygun tema bu: Sade ve "light". Ayrıca, şimdiye kadar denediğim temalar arasından, sağ bloklarla ilgili "hiçbir" sorun çıkarmayan tek tema bu. Yani kısacası bu tema bana çok lazım...
Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler...
burasıdır. Burası kaç tane üyeye sahip olduğunuzu söylüyor. Buraya istediğiniz kodları php kodları haline getirip buraya ekleyebilirsiniz. PHP kodları haline getirmek için http://eski.netopsiyon.com/modules.php?name=NG_Hizmetlerimiz sayfası size yardımcı olacaktır. Orta alandaki kare olan yerde banners php mevcut. Banner ekleyince banner göstermeye başlar.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız