Tarih: 2006-11-30, 20:59:33 Mesaj konusu:
bende arıyorum ama kafama göre bişey bulamadım açıkçası dosyalarda sanırım hazır komik resim galerisi (flash) vardı.ordaki resimleri değiştirerek ve flashlarda oynayarak hazırlayabilirsin.
muhurgozlum.com da vardı galiba öyle hatırlıyorum onlarınki hoştu (( yanlış hatırlıyor olabilirim :] ))
ben de aradım, çok sorun oldu bu e-kart modülü. ben de kendim yazıyorum. inş güvenlik açığı olmaz. Tamamlarsam resmin üstüne nasıl pul koyucam die kara kara düşünürken bi de baktım ki dreamweaver da layer özelliği varmış kullandım hemen. Java öğrenebilirsem biraz, bunun java versiyonunu yapıcam ilerde. tamamlanınca paylaşırım sizinle de ama sitemin reklamını koymak istiyorum köşesine. bunu silecek olan adamlar old için java versiyonunu yapmadan paylaşmam heralde kusuruma bakmayın. Hazır mevzusu açılmışken şurda sorim, adamların form alanına hack kodu girmemleri için nasıl bi önlem alabilirim. <,>,mysql ve inse*rt, kodlarını iptal etmem yeter mi??
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız