arkadaşlar ben opsiyontema sitesindeki temalardan bir kaç tane indirdim (Örnek: saturk-mavi) ama kurmuş olduqum temalarda sorun veriyor.Temayı admin panelinden onayladıktan sonra " The html tags you attempted to use are not allowed
" diye hata veriyor.Bu konuda bana yardımcı olursanız memnun olurum.Şimdiden teşekkürler kolay qeLsin...
arkadaşlar ben opsiyontema sitesindeki temalardan bir kaç tane indirdim (Örnek: saturk-mavi) ama kurmuş olduqum temalarda sorun veriyor.Temayı admin panelinden onayladıktan sonra " The html tags you attempted to use are not allowed
" diye hata veriyor.Bu konuda bana yardımcı olursanız memnun olurum.Şimdiden teşekkürler kolay qeLsin...
Arkadaşlar YARDIM edecek kimse yokmu bu konu hakkında?
Tarih: 2007-01-09, 10:51:34 Mesaj konusu:
The html tags you attempted to use are not allowed hatası temadan değil. Yönetim Menüsü >> Seçeneklerden eklerken footer bölümünde yazanlara bakın. Konunun opsiyontemayla uzaktan yakından bir alakası yoktur.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız