Tarih: 2007-05-10, 22:29:30 Mesaj konusu: Flashchatle ilgili bikaç soru?
Resimde görülen alanı değiştirebilirmiyiz?
Bu mümkün değilse bile bazı yerlerini, mesela smileyler nerden geliyor hiç aklım almadı, göremedim smileylerle ilgili herhangi bi yer ve smileyleri değiştirmek yada tamamen kaldırmak istiyorum, içeriğinde uygunsuz olanlar var.
Bir diğer sorum tek tema kullanılabilmesi için neler yapmak gerek. Yani kullanıcılar tema değiştiremesin.
Bide tema değiştirenler gördüm, mesela arkaplanı değiştirmiş adamlar, nasıl nerden yapabiliriz bunu acaba.macintosh.jpg diye bi resim var arkaplan resmi, onu alıp aynı isimle bnaşka i resim ekledim ama değişmedi
Teselli hocam site adresi vermekle ilgisi oldugunu sanmıyorum, flash chatte boyle bir bolum var bildiğimiz gibi ve burası editlenebilirmi diye sordum, ki bu site değil sitenin chat bolumu.
Tüm dilleri sildim ingilizce ve türkçe yi bıraktım, smileyleri editledim istediklerimi sildim, temaların hepsini sildim tek bir tema bıraktım ve bubnu ana tema yaptım, bikaç bişey daha bunların hepsi inc/config.php içinden yapılıyor arkadaşlar.
Bir çok merak ettiğim var daha ve bunu zamanla öğrenirim herhalde ama önce şunu sormak istiyorum bilgisi dahilinde olanlar yazarsa sevinirfim,
Bu flashchat sunucuyu zorlarmı, hani aşırı cpu tüketimi dediğimiz şey ?
Sevgili sade_kahve genelde başlık açarken forumlarda arama yaparım, bunun içinde özellikle yaptım, en az 20 ilgili başlık okudum ve buna benzeyen bir başlık görmedim :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız