Tarih: 2007-08-04, 21:30:31 Mesaj konusu: Cpanel dil sorunu
Selam.A. Cpaneldeki dosyalarmda yazan eklenti acıklamaları ve bazi bolumlerdeki tr kelimelr bozuk gorunyr.Sitede kelimelr gorunumunde sorun yok ama dosyalarda bu dil sorunu nedn olmstr?Nasl duzelteblrm?Admin.Php koruma forum tags vb eklentlr calsmamaya basladi bundan kaynaklanyr sanrm?
nasıl nasıl ben tam anlayamadım sımdı Cpanelinde sorun mu var l-karakter sorunu yoksa php nuke sıtende mı ? Cpanl ise bunu hostcunla görüşerek halledebilirsiniz burda kımse bısey yapmaz o konuda bende az hostcuyla bu konuda kavga eden cok görmedım degıl ama php nuke ıse baska yada ben senın sorununu anlamadım
Tarih: 2007-08-05, 10:25:16 Mesaj konusu:
Cpanelden phpmyadmine girdiniz ve tablo içlerine baktınız harfler bozuk görülüyor. Bu durumda veritabanınız latin1_swedish_ci karakter setindedir ve sitenizde karakterlerde sorun yoktur. Bu sorunu sadece phpmyadminde görüyorsunuz. Bu normal bir durumdur. Eğer phpmyadminde düzgün gözükmesini istiyorsanız veritabanını ve tabloları latin5_turkish_ci haline getirmeli ve bütün bozuk verileri düzeltmelisiniz. Bu durumda unutmamanız gereken nokta bu durumda sitenizde karakter sorunu oluşacaktır.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız