php-nuke içerisindeki phpBB forumunun seosu iyi olmadığından ve myBB'nin seo ve arşiv olayı olduğundan sitemdeki forum bölümümü MyBB'ye geçirmek istiyorum.
1 - phpbb Forumdaki databasemi MyBB'ye aktarabilirmiyim ve nasıl ?
2 - sitem yine php-nuke kalsın ve sadece forum bölümünü /forum/ şeklinde bir klasöre myBB kurayım ancak php-nuke ve myBB üyelik sistemi aynı olsun. siteme üye olan forumdada, foruma üye olan sitemede üye olabilsin.
Foruma Bakarken Gördüm Cevapsız Kalmış converter aracılığıyla Geçmiştim fakat Üyeler ve mesajların Bir Kısmı Geçmemişti Geçenler Nasıl Geçirdiklerini Söylerlerse Yapabilirsin!
mybb session ve c o o k i e sistemini iyi analiz etmen gerektiği gibi aynı şekilde nukenin sisteminide iyi bilmelisin bu sadece uyelik kırmı için diğer yandan veritabanın tabloları uygun olmadıgından veri taban tablolarınıda iyi bilmelisin ve ona göre veritabanındaki degerleri mybb sisteminin veritabanbına aktarabilirsin bunuda yaparken tr dil karakter sorunu alma olasılıgın göz önüne alınırsa işlemler için yapacagın iş dahada zorlasıyor
yani phpnuke veritabanının tablo adlarını mybb biçimde düzenlemelisin..
Tarih: 2007-08-09, 13:57:07 Mesaj konusu:
Kem4l,arkadaşım diğer webmater platformlarındada bu isteğini çözümü belirt onlarca ücretli yaparım diyen kişi çıkar.
seo iyi değil mi ?
nukebb.php dosyasını değiştirebileceğin bir nukebb.php dosyasını sakal abi paylaşmıştı forumda titlelarda çıkıyordu başlıklar.
sonracığıma son dönemin en büyük seo eklentisi "pehaşpeseo" linkler vs dizin şeklini alıyor.
forumun en basit seo işlemleri.
arşivde var yine andyou paylaşmıştı.yani yok dediğin herşey mevcut.
İyi Hoş Özelliklerini Saymışsan Da Benim Forum Merakım Vardı O Yüzden Geçmiştim!
Ayrıca Benim Yenibir'e Bişiy Dediğim Yok Ki Almayım Demişim doru Başka Platformlarda Ücret İstenebilir! ama Herşeyi hazır beklemek yerine O işi yapmayı Öğrenip yapmak Bence en İyisidir! Herkes Nasıl yapılacağını Söylemeyebilir! Saygı Duyarım
Hım Zaten Geçiş Yaptık Yazanlar Harici Conventer Sorunu yasadık sadece ama üyeler mesajlar tamamiyle geldi benim asıl istediğim Suanki forumum yerine v-bultenini çalıştırmak istiyorum. Birde arkadaşlar Nukeye üye olan v-bulteninede üye olabilirmi asıl aradığım bu ?
nukenin your_account modulunde uyenin veritabanına kayıt edildiği fonksiyon içerisine vbulletinin veritabanıdaki user tablosunada aynı kullanıcı adı ve şifreyi kaydederek bu işlemi yapabilirsiniz
nukenin your_account modulunde uyenin veritabanına kayıt edildiği fonksiyon içerisine vbulletinin veritabanıdaki user tablosunada aynı kullanıcı adı ve şifreyi kaydederek bu işlemi yapabilirsiniz
Hım Bir Denemek Lazım tşk ederim Hocam .. Dediğinizde olabilir..
Tarih: 2007-08-09, 17:10:15 Mesaj konusu:
ikisi farklı tablolara üyeleri kayıt ediyor.türkekip in dediği gibi aynı tablolara aynı sütunlara kayıt ettireceksiniz.aliosman abi ve seyranlı abi halledebilir kanımca.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız