Merhaba hocam siteniz öok güzel hizmetleriniz için çok tşekkürler benim bir sorum var umarım cevaplarsınız...
ben modüller bloğunda görünen bir modüle tıkladığımda benim link verdiğim herhangi bir sayfaya gitmesini istiyorum.
yani soruyu ..birazdaha açalım..diyelim bir modül olusturdum ve modülü aktif görünür bir vaziyette ziyaraetçilerim bu modüle tıkladığında kendi belirledigim bir url adresine gitmesini istiyorum modüle nasıl köprü ekleyebilrim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba hocam siteniz öok güzel hizmetleriniz için çok tşekkürler benim bir sorum var umarım cevaplarsınız...
ben modüller bloğunda görünen bir modüle tıkladığımda benim link verdiğim herhangi bir sayfaya gitmesini istiyorum.
yani soruyu ..birazdaha açalım..diyelim bir modül olusturdum ve modülü aktif görünür bir vaziyette ziyaraetçilerim bu modüle tıkladığında kendi belirledigim bir url adresine gitmesini istiyorum modüle nasıl köprü ekleyebilrim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Kolay . Ana menüne ait bloğu bir not defteri ile açarsın. Burada link vermek istediğin modüle link verirsin. Yada aşağıdaki gibi kendine yeni bir block yaparsın.
Kod:
<?php
if (eregi("block-kultur.php",$PHP_SELF)) {
Header("Location: index.php");
die();
}
####.:: Generated with the austro-turken.net PHPNuke Tools by moffstarr ::.####
iyi ama benim ana menuye ait block'u açtım menümde bulunan hiçbir modül adına rastlamadım ben yine sorayım: şimdi ben Anamenüde webmaster diye bir modül eklemek istiyorum bu modüle tıklandığında benim belirlediğim başka bir sayfa açılsın istiyorum yani köprü eklemek istiyorum..saygılar
Tarih: 2007-08-09, 13:51:12 Mesaj konusu:
senin için sommaire menüyü tavsiye ederim admin panel yönetimli falan :)
sen sanırım block-modules.php den bahsediyordun neyse senin için en basit ve en kaliteli menü blocku sommairedir.
kur sonra admın panelınden sommaire yı tıkla dıledıgın gıbı duzenle yok benımkı kolay olsun hemen dıyorsan sıtenın admın panelıne gır yanı siteadin.com/admin.php sonra ordan blocks u tıka acılan sayfada en altta blok oustur dıye bı yer var ordan blogun ısmını mesela ana menu yap sonrada orda yazı yazma yerı var ıste oraya
Anasayfa
Forum
Baska site linkı
felan boyle doldur sonra orda kopru ısaretı var meseala ıstedıgının yazının ustunden gec sonra o kpru ısaretını tıkla acılan kucuk sayfaya lınkı yaz :) boyle boyle doldur sonra sonra akktan blogun yerını sec mesela sol snra kayıt et :) kaydettıkten sonra yıne aynı block sayfasından su modules yanı orjınal men blogunu pasıflestır kolay gelsın
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız