Tarih: 2007-09-25, 12:25:14 Mesaj konusu: office 2007 yi nasıl silebilirim
arkadaşlar bilgisayarımdaki office 2007 yi kullanamadığım gibi hiçbir şekilde silmeyide başaramadım nereden denedimse silinmiyor.
program ekle kaldırdan kaldırmak istediğimde ''GEREKLİ BİR DOSYA BOZUK VEYA EKSİK OLDUĞU İÇİN KURULUM DEVAM EDEMİYOR.KURULUMU ÖZGÜN KAYNAK DİSKİNDEN VEYA KARŞIDAN YÜKLEME KONUMUNDAN TEKRAR YÜKLEYİN. iletisiyle karşılaşıyorum.
Kayıt: May 19, 2007 Mesajlar: 423 Konum: Niye Bize mi Gelecen
Tarih: 2007-09-25, 15:14:08 Mesaj konusu:
silmek icin YARDIM yeri burası degil ama neyse eger elinde 2007 varsa baştan kur ve öyle program ekle kaldırdan kaldır en saglam yolu bu yok eger 2007 yoksa o zaman google amcada uninstall programları var onlardan biri indir işini az da olsa görür uninstall programı ile sildikten sonra geri kalan parçalarıda elle silecen
Tarih: 2007-09-25, 20:27:49 Mesaj konusu: Re: office 2007 yi nasıl silebilirim
yanlış yere yazdığım için özür dilerim:(
arkadaşım elimde var onunla yeniden kurulum yaptım ve kaldırmaya çalıştım yine aynı sorun çıktı karşıma. program ekle-kaldırdan kaldıra bastığımdada aynı sorunla karşılaşıyorum.
google amcadan uninstal programı indirdim ve onunla kaldırmaya çalıştım. silindi gibi görünmesine rağmen yine yok olmadı
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız