slm arkadaşlar ben yukarda açtuğım topiclerde menü düzenini kurmaktı sommaire ile bunu güzel ve düzenli yapabiliniyormuş sommaria v3 dosyasını indirdim içinde kuruluumuda var yönetim menüsünden sommaria menüsünü de tıklayınca bana uyarı olarak Menünün veritabanı tablolarına erişilemiyor. Lütfen menüyü doğru şekilde yükleyip yüklemediğinizi Kurulum ve Kullanma Klavuzu dosyasından kontrol ediniz ! bunuveriyor
dosyaları uygun yere attıktan sonra
Veritabanına İşlenecek Dosya :
sql
sommairev3.sql
bunu gösteriyor bu işlemeyi phpmyadminde phpnuke kurulumu gibi sommariav3.sql dosyasını gösteriyorum 2 tane 1incisi nuke_sommaire 2 incisi nuke_sommaire_categories bu çıkyor tablo kısmında. index.php açıyorum block kısmı var yonetim menüsündede Sommaire
Menü kısmıda var onu tıkladığımda ise yukarda belirtiğim kırmızı yazı ile o uyarıyı veriyor
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2007-09-28, 14:38:27 Mesaj konusu:
Bu sommairev3b versiyonudur. İçerisinde install-sommairev3.php dosyasından kurulum gerçekleştirebilirsiniz. Sql sorgusuna gerek kalmaz. Ama Sommaire nin bu versiyonu ingilizcedir. Eğer ingilizce iyi olan arkadaşlar var ise install-sommairev3.php word padde açıp ingilizce yerleri Türkçe yapıp tekrar paylaşırsa iyi olur.
Bu sommairev3b versiyonudur. İçerisinde install-sommairev3.php dosyasından kurulum gerçekleştirebilirsiniz. Sql sorgusuna gerek kalmaz. Ama Sommaire nin bu versiyonu ingilizcedir. Eğer ingilizce iyi olan arkadaşlar var ise install-sommairev3.php word padde açıp ingilizce yerleri Türkçe yapıp tekrar paylaşırsa iyi olur.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız