Tarih: 2007-11-20, 23:46:09 Mesaj konusu: Bu Sorun Bir Tek Bende Çıkıyor!
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/---/public_html/header.php:32) in /home/---/public_html/includes/sessions.php on line 222
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/---e/public_html/header.php:32) in /home/---/public_html/includes/sessions.php on line 223
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/---/public_html/header.php:32) in /home/---/public_html/modules/Forums/viewtopic.php on line 572
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/---/public_html/header.php:32) in /home/---/public_html/includes/page_header.php on line 492
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/---/public_html/header.php:32) in /home/---/public_html/includes/page_header.php on line 494
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/---/public_html/header.php:32) in /home/---/public_html/includes/page_header.php on line 495
Bu sorunum sadece benim bilgisayarda çıkıyor. Sorunun yeri forum sayfasındadır. Defalarca eski yedeklerden dosyayı attım ama nafile. Diğer üyelerde çıkmıyor. Sorun nerede olabilir?
Sorun benim üyelikte mi acaba dedim çıkış yaptım ama yine hala sorun. Başka üyelere sordum hatta Print Screen'la ekran görüntüsünü yolladılar onlarda yok bir tek bende var. Muhtemelen sende de çıkmaz :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız