Arkadaşlar Bende bir Sothink DHTML Menu 8 menü yapma Programı var tamam Menüyü OLuşturdum ama şimdi siteye nasıl bırakacam yani Bir kaç tane resim bide yaptığım menünün dosysı var onu nasıl ana sayfaya bırakacam.ana sayfada üst bannerin alt kısmına bırakacam. paylaşımlarınızı bekliyorum teşekkürler
randuman bu yaşta bu zeka ben sana ne diyorum sen ne anlamışsın kardeş bak bu ayrı bir menü tamam mı normal menü oluşturmasını Ufak Çocuk bile biliyor. bendeki ayrı bir menü dikkatli okumadan cevap verme bundan sonra oku sonra cevap ver derim.
randuman bu yaşta bu zeka ben sana ne diyorum sen ne anlamışsın kardeş bak bu ayrı bir menü tamam mı normal menü oluşturmasını Ufak Çocuk bile biliyor. bendeki ayrı bir menü dikkatli okumadan cevap verme bundan sonra oku sonra cevap ver derim.
Hopsss durcaksın orda...Sorunu yanlış anladığım için hakaret edebiliyosan bravo sana.Ama benim anlattığım dhtml ile hazırladığın menüyü blok yapmaktı.Şimdi anladım ama sana YARDIM etmicem..
Bende sana en nazik bi tabirle ahlaksız diyorum.Burda kimin neler bildiği belli oluyo merak etme sen.Şimdi kaybol...
By_GvA sen önce derdini güzelce anlatmayı denesende sonra başkalarının IQ düzeini eleştirsen iyi olur.
Üst bannerdan kasıt kişiye göre değişir. Bir header kısmı vardır. İkincisi center blocks kısmında ki üst banner vardır.
Sen derdini düzgünce anlat birde o üslubunu düzelt. Daha sonra YARDIM gelecektir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız