Tarih: 2007-12-19, 19:22:50 Mesaj konusu: phpnuke güvenlik ile ilgili
Siteme sürekli saldırı oldugu için bende admin.php dosysının adını degiştireyim dedim (hacktrep gibi dosylar zaten atmıştım) fakat bunu yaptım admin.php terine ahmet.php yaptım parelelinde ki birkaç dosyada degişiklik yaptım ama aşagıdaki hatayı veriyor nerde eksik yaaptım acaba?Warning: dir(admin/links) [function.dir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/kurtulus/public_html/ahmet.php on line 220
Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/kurtulus/public_html/ahmet.php on line 221 Kullandıgım versiyon 7.5
öncelikle şunu söyliyim admin.php adını değiştiysen bu ad sadece sana özel olmalı burda değiştiğin adı yazmanın pek anlamı olmaz :) yani gizli kalsın sende
soruna gelince admin.php adını değiştikten sonra bu adı config.php ve modül yönetimlerinde de tanımlamalısın, detaylı anlatımlar nuke güvenlik forumlarında mevcut
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız