Arkadaşlar MX ayarlarını v.s.. yaptım ancak http://mail.kevser.org yazdığımda sunucu bulunamıyor.Ayarlarda bir yanlışlık yok.Sorun gawab.net te mi yoksa nerde?
usta herşey ii güzel tüm dediklerinizi yaptık..sizinde dediniz gibi mx ayarları olmadından hata verdi gawab..bu mx ayarlarını hosumuz mu yapacak ..bu arada tüm arkadaşlarımızın emeğine tşk ederim saygılarla
mx ayarlarını nerden yaapcağız arkadaşlar kusura bakmayın ben bişe anlamadum bu işten.
Sorry, your MX record still does not point to mail.gawab.com.This process of changing the MX record might take several days from your hosting company.So please try again later.If you think that there is something wrong. Please contact your hosting company.
Click here to access tutorials that will assist you through these settings
Tarih: 2007-08-21, 02:21:48 Mesaj konusu: Re: WebSiteniz üzerinden Nasıl WebMail dağıtabilirsiniz ?
cpanel kullananlar için söylüyorum mx ayarları whm panelden yapılır whm panelde hostu aldığınız firmadadır hostu aldığınız firma ile iletişime geçin istediğiniz ayarları yapacaktır whm panelde mevcut o ayarları yapma yeri
beyler ben gawab sistemi kurdum ama soyle bi sorunum var e-mail ana sayfasini goremiyroum sadece uye olma sayfasi linki var elimde hani şu kullanici adi ve şifre yazdigim ilk sayfasi var ya oraya erişemiyorum oraya erişmek icin nasıl bi link veriyordu gawab baya bi önce kullanmiştim ama unuttum :S http://gawab.net/siteadi.com tarzi bişi idi ama tam hatirlamiyorum kullanan arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim ilk ana sayfasi icin uye ol login ol sayfasi
Google tarafından desteklenen autocadokulu.net başlangıç sayfasına hoş geldiniz. Önemli hizmetlerinize ve içeriğinize –(e-posta, takvim, haberler, hava durumu ve daha fazlası) tek bir yerden erişmek için bu sayfayı kullanın.
Tarih: 2008-01-09, 14:10:38 Mesaj konusu: Re: WebSiteniz üzerinden Nasıl WebMail dağıtabilirsiniz ?
mizahci :
benim hostum bana sınırsız web mail veriyor.fakat geçen konuştum bunları üyelere dağıtabilirmiyim dedim dağıtabilirsin fakat yakalanırsan siten kapatılır dediler.anlamadım sınırsız webmailim var ama üyelere dağıtamıyorum.
3. şahıslara ücretsiz hizmet, script, yazılım vermek yasak. Bundan dolayı hostunu kapatma hakları var. Ama eğer şirketsen ve bunu hosta bildirirsen evraklarla o zaman izin verebilirler.
Tarih: 2008-01-09, 14:37:03 Mesaj konusu: Re: WebSiteniz üzerinden Nasıl WebMail dağıtabilirsiniz ?
google bana 100 tane email verme hakkı verdi ama sitemde cpmaili çalıştıramadım. yani bana yönlendirme adresi veriyor ama ben site içerisinden kayıt olunsun istiyorum. acaba bunun çözümü var mıdır??
Tarih: 2008-01-15, 03:15:52 Mesaj konusu:
gabay maileri ben yillardir var oldugunu biliyorum guzelde hizmet veriyorlar sorun mail almak degil öyle bir sey yapilmali bence:
Uyelik yapildiginda uyelik adinda hemen knediliginden üyeadi@siteadi.de verilse ve stede kendi hesabi bölümüne girdiginde maillerinde entegre oldugu bir panel olsa
Gawabın verdiği altı üstü 4mb lik bişey. Ücretlisi bile pek bi şey değil. Posta tr de 10 mb lik alan veriyor. Ya bu zamanda 4 mb lerle 10 mb lerle kim uğraşırki?
Hadi diyelim kurduk. Tüm işlemler mesela eposta.domainimiz.com dan yapılabilecekmi? yani mail okuma sayfaları filan kendi alanımızdan olabilecekmi.
Ayrıca bende şu anda 500 gb den fazla host var. Büyütmekde mümkün. Bir script yokmu kendi kiralık serveime kursam.
Veee en önemli nokta,
tabiki sayfalar kendi alanımızda olmalı ve reklam kodları ekleyebilmeliyiz ki manni manni mani mani mani manni manniiiii
Tabi oda bu kadar dandik bi mail sitesine ziyaretçi bulursak. En fazla 2000 hesap yapar 25 mb den ilk başlangıç için fena değilde, üye bulmak sorun.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız