polibo06 yazacaklarım kesinlikle projeyi karalamak amaçlı değildir sadece Netopsiyon içinde yaşanan bir olaydan bahsedeceğim,
aylar önce Netopsiyon proje ekibi kurulmuştu, ana sayfada kullanıcı adlarımızla çağrı yapıldı, Netopsiyon bünyesinde başka bir sitede forum şeklinde dersler verilip, çalışmalar yapılacaktı, ilk zamanlar çok iyi gidiyordu, başta o kadar güzel kararlar verilmişti ki, bişiyler yapacağımıza inanmıştık, zaman içinde projeyi başlatan arkadaşlar ilgilenememeye başladılar (okul, iş, güç, diğer sebepler derken) hal böyle olunca ekibin geri kalan kısmı da siteye uğramamaya başladı, kısacası proje ekibi bitti, proje sitesi kapatıldı, kendi adıma konuşayım büyük hevesle başladığım bu iş hazin bir sonla bitti, o zamanlar nuke için de çok değişik şeyler düşünülüyordu ama malesef...
bu başlığı okuyunca o zamanlar geldi aklıma, ya aynısı olursa dedim içimden? umarım olmaz, yazdıklarım faydalı olur ve katılacak arkadaşlar işin ciddiyetini kavrarlar, normal hayattaki işlerini bu projeye göre ayarlarlar, zaman içinde dökülmeler olmadan sonuna kadar gidilir inşallah
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2008-05-09, 00:55:33 Mesaj konusu: Re: Netopsiyon Özel Nuke Sürümü
script bir çok özelliği ile hazır ancak türkiye piyasası hazır mı onu bilmiyorum?
kaç kişi utf-8 biliyor?
phpbb3 YARDIM sitelerine bi göz atın hemen hemen kimse mod ekliyemiyor çünkü programlar utf-8 desteklemiyor.Buna bende dahilim
Anlıyacağınız phpbb3 bile rayına oturmadan biz işte yaptık bu script dersek ortam uygun olmaz....Ancak merak edenlere söyliyeyim
block kalkıyor artık nukede block olmayacak
nuke temaları bunda çalışmayacak...
vs....kimse unutmasın biz phpbb2 formuna sağdan soldan bulduğumuz kodları ekleyip mod yığını yapmıyoruz...
söz konusu scripte hata almanız neredeyse imkansız...Çünkü bilinen tüm hatalar giderildi...Kodlar sadeleştirildi ve kısaltıldı...güvenlik önlemleri alındı vs... script yapılıyor ancak bilerek yavaş yapılıyor...
not: çıkacak dedim çıkmadı sebebi deneme sürümü çıakracaktık ama vazgeçtik biraz daha eklenti eklememiz gerekiyordu
Proje İle Sadece Polibo06 İlgileniyor Sanırım..
Ali Osman abim, Artistboran, mavisce v.s hiç açıklama yapmıyo
Yani Şimdi 2010 Yılında Netopsiyon Kullanıcıları Netopsiyon Sürümünü Mü Kuracak.
Arkadaslar power nuke bu anlamda cıkmıs tek script oldugunu söylüyorsunuz bir arastirin ruslarin small nuke le ne gibi benzerligi var yorum sizler yapın...Ayrıca powernuke.net adresinde de bu konu ile aciklama var, powernuke.net sitesi powernuke ye destegini neden cekti saniyorsunuz...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız