Arkadaşlar valla az da olsa mükemmel oldu ama biraz karışık uzmanlar anlar zaten hepsini neyse şimdi bir bir yazıyorum ..
İçeriğinde zaten google tab dahildir size küçük bi not eğer sitenizde .html li bi dosyayı kullandırmak istiyorsanız . html yi .php yapın yoksa sorun alırsınız bu dediğimde her google tap kullanan için geçerlidir.
şimdi şu dediklerimi yapın yeter dosyayı çekin çektikten sonra içinde bulunan yani rootta bulunan (config.php,footer.php,header.php,mainfile.php) dosyalarının gittiği yönleri değiştirin sonra eğer config.php yi değişirseniz zaten config.php yi configurasyon.php yaptım bu değiştirdiğiniz config ismini mainfile.php açinde arayıp configurasyon.php leri değiştirdiğiniz config ismini giriniz daha sonra diğer klasör yollarınıda değiştiriniz güvenlik için bu yukarıdaki saydığım (config.php,footer.php,header.php,mainfile.php) ler hariç hiç bir dosyaya dokunmayınız .... diğer klasörler zaten aynı ve kendi temamı da içeriğinde paylaşıyorum bir baka olarak otomatik forum tittle leri , normal tittle eklentisi koydum phpbb yi türkçeleştirdim ve türkçe resimlerini attım daha biraz daha eklenti yaptım ama tam hatırlamıyorum ben bide paylaşımda şunu düşündüm içeriği karışık zaten açınca göreceksiniz karışık olunca hacklik zor olacaktır bide paylaşım yaptım eksikte olsa olmasa da öncekine bakarsanız bunlar yok yani önceki 7.6 sürümde üzerinde biraz oynama yapıp sizle paylaşmak amacım ileride yine yenilerim ve gönderirim sorun değil yani ben bugün söz verdim gerçi verdiğim sözü de tutmadım not defteri ile işlem yaptığım için sitemde de bi deneyim dedim yani denemeden atsam sorun verebilir düşüncesi neyse hayırlı olsun
Soru ve sorunlarınız çıkarsa burdan yazın eğer herhangi bir hacklik olursa htacess dosyanızın ismini değiştiriniz sonra orjinal htacess ile değiştiriniz iyi kullanımlar dilerim ..
Adminbox kullanıcı adı : netopsiyon şifresi : netopsiyon küçük harfle arkadaşlar
güzel kardeşim bi radyo sitesi var inşallah oraya kuracağım bunuda
haber sitesi içinde kurulabilir yanlız sormak istediğim şu var daha önceki mesajda belirtmiştim bilmiyorum dikkatinden kaçtımı kaçmadımı
hepimizin malumu haber için uğraşan nuke siteleri yada illa haber sitesinede gerek yok haber ekleyecek olduğumuzda bu ölüm oluyor ama bunun üstesinden gelen en iyi çözüm bana göre tinycme eklentisi
haber sitesi içinde kurulabilir yanlız sormak istediğim şu var daha önceki mesajda belirtmiştim bilmiyorum dikkatinden kaçtımı kaçmadımı
hepimizin malumu haber için uğraşan nuke siteleri yada illa haber sitesinede gerek yok haber ekleyecek olduğumuzda bu ölüm oluyor ama bunun üstesinden gelen en iyi çözüm bana göre tinycme eklentisi
acaba senin sürümündede bu eklenti mevcutmudur ?
onu sonradan okudum sorun değil yarın onu atım o zaman linki yenileyim
acaba senin sürümündede bu eklenti mevcutmudur ?
şu an sipariş üzerine bi nuke haber sitesi yine yapıyorum 7.6 yine kurulu gelişmiş nsn news ve editöünü ekledim gereksiz herşey kaldırıldı
seo + rss + anket + css menu + email listesi + gelişmiş nsn news + tny editor + seri ilan + köşe yazarları + röportaj + video =blog +resim galeri=blog +reklam yonetimi +
extra + canlı tv hava durumu gazeteler doviz para piyasası domain +host
ve özelleştirilmiş bloglar +tema +kayan haberler
belli bir ücrete bu hafta teslim ediyorum yakında paylaşabilirim
artist eyvallah kolay gelsin allah kazancını artırsında
köşe yazarları modülü yüzünden bi çok kişi hack yedi bunun için çözümün nedir bu açık kesinlikle kapatıldımı çünkü bir yakınım bu açığı fark etmişti ve yine netopsiyonda birisi açığı kapatmanın yolunu tarif etmişti
içerikteki bazı dosyalar gizlenmiştir google tab kurulmuştur adminbox kurulmuştur vs. yukarı yazmıştım zaten indirip içeriğine bakınca karışıklığı anlayacaksın içerik herkese karışık geldi size karışık geldiğine göre hacklik yapan kişinin de kafası karışacak tahminim ...
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git 1, 2, 3, 4Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız