Tarih: 2008-05-23, 13:31:22 Mesaj konusu: sql ile ilgili soru?
bilmiyorum doğru yeremi konu açtım ama ben bişey sorucaktım ben veri tabanı sql yedeği aldığımda bu iki veri dosyası çok yer tutuyor neden acaba ve bunlar neyin verileri neleri içlerinde barındırıyorlar
bbsearch wormatch
bbsearch wordlist
Tarih: 2008-05-23, 13:40:09 Mesaj konusu:
Çok eski bir konu :-)) Neyse bi daha kısaca söyleyeyim.
o tablolar forumun arama sistemine ait tablolar. Foruma yazılan herşey onlara yazılır ve arama yapılınca oraya bakarak sonuçları gösterir. Boşaltırsanız forum araması çalışmaz :))
Tarih: 2008-05-23, 18:07:41 Mesaj konusu:
Bu tabloların içeriğini yüklemek zorunda değilsiniz. Yedek alırken de bu tabloları sadece yapı olarak yedeklemeniz yeterli olur. Geri yüklemeniz gerekirse bu tabloların içini boş olarak yükleyin. Sorun çıkmayacaktır. Daha sonra forumu bir süre kapatıp Rebuild Search işlemi yapmalısınız.
iyi günler ali osman bey sitenizi ilgi ile takip ediyorum
Bu tabloların içeriğini yüklemek zorunda değilsiniz. Yedek alırken de bu tabloları sadece yapı olarak yedeklemeniz yeterli olur. Geri yüklemeniz gerekirse bu tabloların içini boş olarak yükleyin. Sorun çıkmayacaktır. Daha sonra forumu bir süre kapatıp Rebuild Search işlemi yapmalısınız.
rebuild search yükledim öncelikle bbsearch wordlist dosyasının içini boşaltım. daha sonra forumu kapattım kullanıcılara sonra sizin bu dosyası calıstırdım. aşağıdaki gibi bir mesaj veriyor. ve mesajları arama tablolarına işlemiyor
neden olabilir acaba
Web sitesi sayfayı görüntüleyemiyor
HTTP 500
En olası nedenler:
Web sitesine bakım yapılıyor.
Web sitesinde programlama hatası var.
Deneyebilecekleriniz:
Sayfayı yenileyin.
Önceki sayfaya geri git.
Ek bilgi
Bu hata (HTTP 500 İç Sunucu Hatası), ziyaret etmekte olduğunuz web sitesinde, web sayfasının görüntülenmesini engelleyen bir sunucu sorunu olduğu anlamına gelir.
HTTP hatalarıyla ilgili daha fazla bilgi için YARDIM'a bakın.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız