Tarih: 2008-06-14, 03:03:33 Mesaj konusu: Türkçe karakter sorunu öldürdü
Merhaba arklar..
Arkadaslar bana türkçe karakter sorunu çekmeyeceğim bir php-nuke versiyonu ve yapmam gerekenleri söylermisiniz?
Sabahtan beri yaklaşık 7-8 tane farklı PHP-Nuke kurdum. Sadece birinde türkçe karakter sorunu almadım. O da Netopsiyon'un duzenledigi 7.9 surumuydu ama onda da forumdaki turkce karakterler sorunluydu. Çok çaresiz kaldım. Araştırıyorum ama işe yarar elle tutulur bi çözüm yok hala. Ilgilenebilecek biri varsa cok makbule gecer. Ozellikle 10 15 dakkanızı ayırıp msn den fln yardımcı olursanız cok cok sevinirim. Cok komplex bi site kurmayacagim zaten. Sadece su turkce karakterler cıksın yeter..
Bu arada en son olarak sitedeki 8.0Final'ı kurdum siteme. mainfile.php'yi de editledim yine bir işe yaramadı. Allah rızası için bi YARDIM edin şu çaresiz adama..
Bunu da index.php'ye atınca dogal olarak sadece ana sayfa icin islem yapiyor. admin icin forum icin vs hepsi icin yazmam gerekiyor o zmn da. Kodlama isinden cok da anlamadıgım icin bu yaptıgımın sorun yaratıp yaratmayacagı konusunda fikrim de yok. Olaya hakim biri yardımcı olursa cok sevinicem o yuzden..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız