1- müzik (1.sayfa)
2- yeni albümler (1.sayfa)
3- murat başaran (1.sayfa)
4. yeni müzik dinle (1.sayfa)
5- albümler (1.sayfa)
6- son albümler (1.sayfa)
7- online mp3 (1.sayfa)
8- müzik haberleri (1.sayfa)
9- yeni mp3 dinle (1.sayfa)
Yukarıda sıraladığım kelimlerde dinlefm.com 1. sayfada 2. sayfadaki kelimeleri hiç söylemiyorum bile :)
Tekil hit günlük 6 bin.
Nasıl oldu derseniz .
Hiç reklam yapmadım.
pehaspeseo, sitemap, içerik bunların bana çok faydası oldu ama ama en önemli etki toplistlerden oldu...
Kim ne derse desin Php-nuke yapılmış sitelerin büyümemesinde seonun etkisi pek yoktur. Sitelerin tutulmama nedenlerini kendilerinde aramalılardır. Benim görüşüm bu.
Burdan Tüm Netopsiyon ailesine teşşekkür ederim.
Melik'e
artistbaron'a
seyranlıya'a
ayrı ayrı teşekkür ederim.
Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
Sevgi ve Saygıyla...
En son apol tarafından 2008-08-29, 20:48:55 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Tarih: 2008-08-30, 14:13:04 Mesaj konusu:
@Melik evet Murat Samimi bir arkadaşımdır. kendisinden aldım :)
@yazar25 @yavuzbey@sodem38 :
Temaya gelince firefoxta bozuk olduğunu bende fark ettim ama düzeltmek için bir şeyler denesemde başaramamıştım.
Siten güzel olmuş fakat anlamadığım hem ortada haber bloc un var hem yanlarda bence ortadaki gereksiz yanlar hoş durmuş kalsın derim ortayada değişen haber block unun yerine mp3 player koyman güncel hit parçaları atıp dinletmen çok daha hoş olurdu aynı benim yaptığım bir radyo sitesindeki gibi www.bozuyukradyotv.com
Kolay gelsin..
Tarih: 2008-08-31, 13:25:38 Mesaj konusu:
@sodem38 ilgin için tşkr ederim verdiğin blocku denedim ama firefoxta deneme fırsatı bulamadım tekrar tşkr ederim.
@boylamnet arkadaşım ortada farklı şeyler vardı önceden hepsi mp3 ile lgili idi ama mp3 leri siteden kaldırınca orası boş kalmasın diye değişen haber blocku attım ama ilerde inş. başka şeyler ekliyeceğim şuan düşünme aşamasındayım ve bir site daha var kelebek kelimesinde google de birinci sayfaya çıkmam lazım :)
Warning: Missing argument 3 for pollCollector(), called in /home/darkness/public_html/modules/Surveys/index.php on line 79 and defined in /home/darkness/public_html/modules/Surveys/index.php on line 168
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız