Tarih: 2008-10-10, 11:25:47 Mesaj konusu: Pazar günü CeBit'e gidiyoruz.
Pazar günü CeBit'e gidiyoruz.
Kardeşim Şerif ile Bakırköy Deniz Otobüsü iskelesinde buluşup oradan Tüyap'a geçeceğiz.
Gelmek isteyen buyursun, fuarı birlikte gezelim.
8. salon 310 numara da arkadaşım Ahmet Gülen'i de ziyaret edeceğim.
naklenfutbol.com sitesinin Editörüdür.
Futbol siteleri ile ilginenler oraya gelip sormak istediklerini bizzat sorabilirler.
yanılmıyorsam ücretsiz servisleri olmalı
Bakırköy den tek vesait ile gitmek için meydandaki İETT durağına gidip
Bakırköy-Büyükçekmece aracına binmeniz yeterli
bir bilet boşa çıktı mert, az önce turkcellden mesaj geldi, iştecelliler kapıda müşteri numarasını söyleyerek ücretsiz giriş yapabilirler diye... boştaki bilete talip olabilirisin:)
Tarih: 2008-10-10, 22:44:44 Mesaj konusu:
CeBit'in sitesindeki ulaşım bölümünde IETT araçlarının ücretli olduğu yazıyor. Hatta kadıköyden gidenler üç bilet. Avrupa yakasından gidenler iki bilet.
Bakırköy kolay olur diye düşünmüştüm. Ama artık aynı kanıda değilim. Tarifede Bakırköyden Tüyap'a bir şey göremedim.
En ideal seçenek Zincirlikuyudan Metrobüs ile gitmek gibi görünüyor.
Tarife burada.
http://www.iett.gov.tr/haber_detay.php?nid=394
Her yarım saatte bir Metrobüs var. Mümkünse en geç 11:00 dekine binmeye çalışacağım. Bizlerden gelecekler de o otobüste olabilirse yol boyunca da sohbet ederiz.
CeBit'in sitesindeki ulaşım bölümünde IETT araçlarının ücretli olduğu yazıyor. Hatta kadıköyden gidenler üç bilet. Avrupa yakasından gidenler iki bilet.
Bakırköy kolay olur diye düşünmüştüm. Ama artık aynı kanıda değilim. Tarifede Bakırköyden Tüyap'a bir şey göremedim.
Tarife burada.
Her yarım saatte bir Metrobüs var. Mümkünse en geç 11:00 dekine binmeye çalışacağım. Bizlerden gelecekler de o otobüste olabilirse yol boyunca da sohbet ederiz.
metrobüs beylikdüzüne kadar gidiyomu ?? eminmisin?? ben avcılara kadar gidiyo diye biliyorum. ya istersen gel bana arabayla gidelim. sefil olacaz yollarda bak sonra...
Tarife burada.
metrobüs beylikdüzüne kadar gidiyomu ?? eminmisin?? ben avcılara kadar gidiyo diye biliyorum. ya istersen gel bana arabayla gidelim. sefil olacaz yollarda bak sonra...
hocam Avcılar'dan sonra metrobüs yok fakat ufak bir minübüs yolculuğu ile kısa zamanda ulaşırsınız
ama ben daha önce sürekli kullandığım Bakırköy - Büyükçekmece İett hattını kullanmanızı öneririm
Tarih: 2008-10-11, 18:16:41 Mesaj konusu:
bence kesinlikle gitmeyin. görmeyi gerektirecek hiçbirşey yok!! bugün gittim. motorsikletle sarıyerden 50 dk'da oraya ulaştık. ama içerisi gereksiz standlarla doluydu. samsung, asus, toshiba, sony gibi şirketlerin standlarını görmeyi düşünüyordum. ama hiçbirinin standı yok. içeride kayda değer standlar: Turkcell, Avea, Türk Telekom, TTNet ve Teknosa. bunlar dışında ilgi çekici hiçbirşey yok! paranıza yazık olur bence. o ödüllü yarışmalardan falan bahsediyolardı. sadece turkcell ve teknosa'da var. onlarada ulaşmak imkansız gibi birşey. onlarca kişilik kuyruklar var...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız