nuke de acemi olan web dili bilmeyenler bence hiç uğraşmasınlar geçen hafta denedim herşey bir birine girdi tekar eski veritabanını yazarak çalıştırdım yine düzelmedi veritabanini v.s herşeyi sildim yükeleyemedim iki yıldır cocuk gibi büyüttüğüm siteyi silip nukeyi tamamen bırakmayi dahi düşündüm :) allahdan sever sağlammişta bir gün önceki yedeği yükledi.
bende bu hataların oluşmuş olması veri tabanın büyüklüğünden olabilirmi acaba şuan 52mb
Arkadaşlar bnde yeni kurdugum bir stemin prefixlerini degiştirdim sorunsuz degişti config.php den de degiştirdim gerekli bölümleri ancak coppermine hata verdi bu bölümde yazildigi gibi coppermine nin prefixlerini tekrar nuke yaptim bu kezde anasayfayi bile açmadi sayfa bulunamiyor diyor. coppermine la birlikte sorunusz calaşbilecek sekilde nasil degiştirebilirim yardimcı olacak arkadas var sa teşk ederim
Tarih: 2009-03-01, 19:05:59 Mesaj konusu: slm
arkadaşlar burada tariflerin hepsini denedim olmadı olmadığı gibi şimdi site hepden giddi ve açılmıyor mysgl hata veriyor yani yanıt vermiyor hiç siteyi açdığımda şu hata çıkıyor (((There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.
We should be back shortly.))))bu işden anlayan arkadaşların *YASAK KELİME** yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Tarih: 2010-01-02, 20:22:22 Mesaj konusu:
Arkadaşlar başlık üzerinden nerdeyse 4 yıl geçmiş. Linkin ölmesi gayet doğal =) Programı internet üzerinden bulmaya çalışın. Program artık üretilmiyor daha doğrusu versiyonu yükseltilmediği için biraz bulmak zorlaşabilir. Fakat bu görevi gören başka programlarda kullanabilirsiniz.
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız