Tarih: 2008-02-26, 23:13:23 Mesaj konusu: Content plus modülü html filtre sorunu
arkadaşlar content plus modülü kullanıyorum. Üyeler içerik yolluyor html sorunu olmadan fotolarda database e kod olarak ekleniyor. Fakat editör onayından sonra html kodlar silinerek database işleniyor.
Modülün çalışma sisteminde kendi table ına yazıyor. Burada sorun yok. Editör onayından sonra pages table larına gönderiyor yazıyı. Burada html filtreleniyor.
Daha önce bu konuda yazılan öneriler işe yaramıyor. dikkat Normal content için html filtre kaldırma düzenlemeleri bu modüle yapılamıyor.
aynı problem bende de var ve
kimse kusura bakmasın da bir başlıga 3 kişi aynı sorunları dile getiriyor ve sorun çözülemiyor ise ben bundan anlarım ki netopsiyon çok degişmiş
Bu arada şunu söylemekte fayda var; yukarıdaki satırlarda yer alan "check_html" komutları html kodlarını engelliyor. Güvenlik açısından bunları kaldırmamız ne kadar yerinde bilmiyorum ama orjinal modülde bu kodlar bulunmadığından pek tedirgin değilim.
Yine de tedbiri elden bırakmamak amacıyla "İçerik Ekle" özelliğini kapattım.
benim bir sorunum var şimdi bu kod degişikliklerini yapınca önceden orjinal content modülüne eklediğim sayfalar da html kodlar açılıyor fakat yine yeni sayfa eklediğimde html kodlar çıkmıyor neden böyle oluyor ???
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız