Tarih: 2008-11-08, 20:18:34 Mesaj konusu: Linklerim Boyle Nasıl Böyle Yapabilirim?
sitemde googletab ve uzerine pehaspe seo kurulu
modüllerde link sonunda html çıkmıyor ben bu html yi nasıl ekleyebilirim?
asıl sorum forum linklerim örneğin http://eski.netopsiyon.com/frtm1234/konu-adi şeklinde çıkıyor sonuna html ekleyemiyorum.bunun sonuna nasıl html ekleyebilirim. (http://eski.netopsiyon.com/frtm1234/konu-adi.html)
Pehaspeseo'nun hem html eklentili olanı var hem de html eklentsi olmayanı var.. Hangisini isterseniz kurun..
indirdim ve pehaspeseo.php ve htaccess dosyalarını sunucuya attığımda üstte hata mesajı çıkıyor sadece pehaspe.php dosyasındaki forumun html düzenlemeleri ile ilgili kısmını editleyip yaptığımda istediğim gibi oluyor linkler fakat linke tıklandığında üzgünüm modül aktif değil uyarısı alıyorum
Sontango evet senin linklerin gibide olabilir fakat googleda indexli binlerce sayfam var onları sakatlamamam lazım. eğer olursa YARDIMını bekliyorum
Pehaspeseo'nun hem html eklentili olanı var hem de html eklentsi olmayanı var.. Hangisini isterseniz kurun..
indirdim ve pehaspeseo.php ve htaccess dosyalarını sunucuya attığımda üstte hata mesajı çıkıyor sadece pehaspe.php dosyasındaki forumun html düzenlemeleri ile ilgili kısmını editleyip yaptığımda istediğim gibi oluyor linkler fakat linke tıklandığında üzgünüm modül aktif değil uyarısı alıyorum
Sontango evet senin linklerin gibide olabilir fakat googleda indexli binlerce sayfam var onları sakatlamamam lazım. eğer olursa YARDIMını bekliyorum
Dostum farketmez; Pehaspeseo'da önemli olan haber ya da forum sayısıdır, örneğin: eski.netopsiyon.com/frmt123/ yani buraya kadar indekslerse gerisi kaybolacak diye endişelenme; eski linklerin de açılacaktır.
bcool kardeş pehaspe seonun html li versiyonunu bazı kodları çıkararak kurdum oldu fakat mevcut htaccessten googletap kodlarınıda çıkarmadan olmuyor o ve dolayısıyla google da indexli bütün sayfalarım görüntülenemiyorum.buna bir çözümün varmı?
peki sana bi tecrübe sorusu soruyum. siteme gelen hitlerin çoğu Forums-file-viewtopic-t-3569.html şeklinde indexlenen sayfalardan.ve sıralamalarda ilk sayfalarda fakat altlarda çıkıyorum.sence googletab ı iptal edip pehaspeseo nun html sine geçsem bana daha çok faydası olurmu olursa bu 14.000 indexli sitede bu şekilde ne zaman indexletirim?
Pehaspeseo'da html koyman için tüyo veririm de sen hangisini kullancaksın? İlk önce ona karar vermen lazım. Ben googletabı kulanmadım. O zaman hiç pehaspeseo ekleme derim.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız