Askerlik şubesine sor muhtemelen Tecil uzatılabilir. ama sınavı kazandığına dair belge isterler. yeterlidir sanırım ama araştır bununla ilgili siteleri
Tarih: 2008-11-24, 04:09:33 Mesaj konusu:
kardeş iki yıllık menzunların dört yıllıga girmesi icin iki sene kanuni mazeret hakın var sen iki yıllık diploma nı aslını birde yanında fotokopisini götür askerligin tecil ederler aynı durumu bende yasamıstım cünkü ama eni sonu askere gidiyosun bilgin olsun ben yaptım biti
Tarih: 2008-11-24, 04:21:33 Mesaj konusu:
yok kardeş menzun oldugum m.y.o kacak diye bilgi gelmiş menzun olunca diplomayla gelip tecil yaptırmamı istediler sonra 4 yıllıgada gecis yapınca fakülte her yıl belgemi gönderdi fakülteyide bitirince hemen askere gitim biti
Tarih: 2008-11-24, 04:29:14 Mesaj konusu:
:) inanırmısın aynı korkular bendede vardı ama zaten seni şubeden hemen götüremezler gitmen senin hayrına olur ama diplomanıda götür yanındada fotokopisini götür askerleriğinle ilgili iki sene gitmeme hakın var bu senin kanuni hakın zaten memurda sorar sana
arkadaşlar aman teciliniz bittiyse gidin. yoksa pisi pisine askeri mahkemeye çıkarsınız. yakanızı bırakmaz bir türlü uğeaşıp durursunuz. iyisimi gidin askerlik güzel yapanlar bilir :)
Arkadaşım askerlik Şubeleri öcü degil korkma niye millet böyle şeyleri direk kaynagından öğrenmek varken böyle kulaktan dolma bilgilerle öğrenmeye calışır. ara askerlik şubeni yada bulunudgun yerdeki askerlik şubelerinden birisini sor sana istedigin bilgiyi verecekelerdir..Ayırca eger tecil şlemin olmuyorsa yapacagın bir şey yok askere gdeceksin ha yok ben biraz kaçak durumuna düşeyim diyebilirsin ancak bu durumda herhangi bir kimlik kontolü yada resmi daire ile iligli bir işin oldugunda sorunlarla kaşılaşacaksın ve tesbit edildiginde an da nere olursan ol direk kışlaya yollanirsin eve ancak birliginden haber verme fırsatın olur:) tercih senin ara subeni öğren...yok ne olur olmaz diyorsan sorununu tam olarak pm den mesaj at sana yardımcı olayım :)
İki Yıllık m.y.o mezunuysan Senin direkt olarak okuyor olsanda olmasanda iki yıl tecil hakkın var.Askerlik şubesine giderek Bu iki yıllık tecil hakkını kullanabilirsin.
İki Yıllık m.y.o mezunuysan Senin direkt olarak okuyor olsanda olmasanda iki yıl tecil hakkın var.Askerlik şubesine giderek Bu iki yıllık tecil hakkını kullanabilirsin.
2 yıllık yüksek okulu 4 yılda bitirmiş ise kaçak sayılır.mezun olmuş ise erteleme hakkı yok.aöfe kayıt olabilseydi tecil hakkı vardı o zaman.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız