Tarih: 2008-12-26, 18:30:36 Mesaj konusu: KaraKatliam.COM - Underground Metal Magazine
Yaklaşık 3 yıllık olan siteyi baştan tasarladım.
Tema yeniden yapıldı.
Logo değiştirildi ve navigosyalar eklendi.
Forum teması yenilendi.
Haber modülü editlendi. Blok sayısı 3 e çıkartıldı, title durumu değiştirildi.
Henüz yapılacak olanlar:
Logonun sağ köşesinde ki maillist tam oturmadığı için değiştirilecek.
Footer kısmı grafik içine alınacak.
Logodaki navigasyonlar tamamlanacak.
ama eleştirimde var yok değil..klasik nuke görüntüsü olmuş gibi.mesela blokların kenar çizgilerini kaldırıp dün sayfa gibi göstermek daha hoş olacaktır.yada mynet tasarımı gibi düşünüp biraz daha edit süper olur...
Ama geneli güzel site...ayrıca forumdaki kalabalık dikkati mi çekti.sanırım iyi hit alıyorsunuz...
headere el atsanız iyi olur
temanız güzel
haberin başlığı, metni ve devamındaki linkler çok çok kötü, google o şekilde indekslerse iyi olmaz
yine haberlerin altındaki xxx byte kaldı gibi gereksiz bilgileri de kaldırırsanız iyi olur
footerdeki sitemap ve arşiv linkleriniz çalışmıyor
ben çift blokla zor uğraşıyorum 3 blokla uğraşmak baya bir zor olmalı
Php Nuke'dan bir hayli sıkıldıktan sonra ki özellikle joomla siteleri gördükce radikal bi karar alarak 4 yıllık sitemi silip yerine joomla kurdum.
Başta zor gelsede kurcaladıkca hemen kapıyorsunuz. Bileşenlerinin modüllerinin haddi hesabı yok. Terettüte olan varsa en ufak bi terettütte bulunmasın.
Jomsocial (facebook tarzı sosyal ağ) bileşeni ilede sitenizde üyelerin daha fazla zaman gecirmesini sağlayabilirsiniz, ücretlidir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız