Tarih: 2009-01-01, 14:55:53 Mesaj konusu: Sandboxmu değilmi Bir Türlü anlayamadım?
Arkadaşlar Son bir Haftadır Sitemin hitinde Büyük bir düşüş var.Sitemin Domaini 2 yıllık..Günlerdir sanboxu araştırıyorum.Ama sandboxta googlede site adını aratınca çıkmıyormuş..Benim sitem ise googlede aratınca adı çıkıyor..Seo yaptığım kelimlerde sitem neredeyse googlede yok..Günlük googleden 1500 kişi gelirken şimdi 100 kişi zor geliyor onlarda resim aramalarından..Bu İşin Adını Bir türlü koyamadım..Sitemin İçeriği ise %90 orjinal ve Özgün.Alanında En iyi ve En geniş bilgileri sunan Bir web sitesi.Googleye ne yaptımki bana Bu şekil yaptı..Üstatlardan bu konu Hakkında YARDIM ve Öneri bekliyorum..Sitemin ismi ise
1 hafta önce benim başımada sizinkine benzer bir durum geldi
araştırmalarım neticesinde edindiğim tecrübelerimi aktarayım
Bir site google'den çeşitli sebepler yüzünden sandbox ile cezalandırılabilir. Bunların genel adıda filtre`dir
Filtreye giren site ;
- Ya sandbox yemiştir
- Ya bomb yemiştir
- Yada hedef kelimelerine fazla yüklenmesinden dolayı sadece o aramalarda gerilemiştir
- Ve ya sitenin alt sayfaları aramalardan düşürülür sadece index sayfanız aramalarda durur.
Bunlar gibi başlıca filtre'leme sistemi vardır googlenin
benim başıma da yukarıda saydığım şıklardan 4. olanı gelmiştir.
Bendeki durum İse Şu..Site Hedef kelimelerde Tamamen Yok olmuş durumda..Alt Kelimelerde ise Tamammen gerilerde..sitemin İnfosu Googlede duruyor..Google normal aramalardan neredeyse hiç ziyaretçi gelmiyor..site Adını yazınca İlk sırada.
Görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar..Peki Bu durumdan Kurtulmaının mantıklı ve güzel bir yolu varmıdır..
Tarih: 2009-01-01, 17:11:45 Mesaj konusu:
editleyemedim konumu özür dilerim 2. ci bir başlık olacak ama
filtreden çıkma yolları şöyledir.
* öncelikle title ve keywords değiştirilir
* yukardaki sonuç vewrmezse tasarım değiştirilir
* yukardakiler sonuç vermezse siteye wp kurulur günlük özgün içerik eklenir ve zaman bırakılır.
* bunlarda olmazsa link aldığınız yerlerden linkleriniz kaldırın
* buda olmazsa sitenin hostunu kapat 1 kaç ay bekle google indexleri silsin.
* silindikten sonra yedeklerini at yayını geç :)
*bunlar olmazsa başka yapacak bişi varmı bilemiyorum ama bence umudunu kes :)
Vall Site Titlemi ve Metayı değiştim Şimdilik..Site Titlemi ve Metayı Tersten yazdım İnşallah geçici Bir Durumdur..Yardımlarınız Ve Görüşleriniz için Çok teşekkürler arkadaşlar..
Hayır.Böyle birşey yoktur.Birçok webmasterım karıştırdığı birşey vardır.Sandbox ile Arama motoru banı.Eğer web siteniz Googlede listelenmiyorsa daha doğrusu daha önce indexleniyordu fakat artık listelenmiyorsa Google arama motoru kriterlerine göre googleden siteniz ban yemiştir.Ha eğer daha önce Siteniz indexlenmediyse yine BAN anlamına gelmez.Yani bir web sitesininin Googlede İndexlenmesi zaman alabilecek bir olaydır.Sitenizin daha hızlı indexlenmesi açısından Mümkün olduğunca
*SEO Ayarlamaları
*Sitemap
*Backlink potansiyeli
*İçerik ve güncellik
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız