Tarih: 2009-01-07, 20:35:22 Mesaj konusu: Sık sık gelen bu mailler hakkında yorumunuzu bekliyorum...
Yine en son olarak bir mail geldi bana aşağıda yazdım... Sizlerede gelmiştir muhakkak. Sormak istediğim şu; "bu mesajı .... şu kadar kişiye gönderirseniz bize şu kadar maddi YARDIM yapılacak" yazısı yazıyor, olur mu sizce böyle bir şey? Yani (sayaç olacağını ben pek zannetmiyorum)
Bilenler varsa lütfen paylaşsın, bu gibi durumlar çok başımıza geliyor.. Şayet sayaç filan palavra ise yazık bu millete milyonlarca buna benzer mesajlar internet ortamında dolaşıyor.
Alıntı:
................ Doktorlar, iyi bir tedavi ile kurtulma şansının bulunduğunu belirttiler.......Bazı Internet kuruluslari ile yapmis oldugum yazismalar sonucunda da, eger benim yazmis oldugum e-mail 100,000 ulasirsa 100,000 dolar yardim yapacaklarini belirttiler. Sizden para pul istemiyorum sizden ricam bu maili tanidiginiz herkese göndermeniz. Şimdiye kadar bir dolu mail gönderdiniz... Lütfen bunu da gönderiniz.......
Size gelen bu maile sayaç eklenmiştir. Her mail gönderilişinde barkot sayacındaki sayılar gönderdiğiniz mail sayısına göre değişecektir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız