Tarih: 2009-01-15, 13:11:20 Mesaj konusu: Php Nuke Toplu Mail Atmak?
selamlar arakdaşlar ben bir şey sorucam artık şu sorunun cevabını bulunmasını istiyorum cok konu actım ama hic bir sekilde cevap bulamadım siteyi baştan assagı gezdim genede yok şimdi sorunum su üyelerime toplu mail atmak istiyorum ama hostumun bunu spam olarak algılamasını istemiyorum bunu nasıl yapabilirim yada site üzerinden yolliyamadık en azından mailleri nasıl sıralı liste seklinde alabilirim acaba ?
PHP NUKE YÖNETİM => GAZETELER MESAJINI YAZ TÜM AŞAGIDAN GAZETE ABONELERİ DEGİLDE TÜM KULLANICILARI SEÇ SONRA ÖNİZLEMEYE TIKLA SONRA GÖNDER ' DE DİGER SAYFA GELENE KADAR BEKLE !!!
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2009-01-17, 17:53:25 Mesaj konusu:
çözülemedi mi?
ali osman bir kod yazmıştı....
100 mail gönderecek sonra 5 dakika duracak ve sonra tekrar 100 tane gönderecek şeklinde...bu sistemde server ile sorun olmaz ama 10 bin üyen varsa ve 50 tane mail yollayıp bekle şeklinde yaparsan
10000/50=200 defa mail sistemi çalışacaktır yine server ile problem olabilir....forumlarda arama yap kodu bulursun..
bu konuya uzunca bir süre kafa yormuş biri olarak yazıyorum
en kesin çözüm hosting yöneticinizle açıkca görüşün
ben şu aralıklar ile, şu kadar kişiye toplu mail atmak istiyorum
bunun için hangi paketinizi önerirsiniz
standart php paketleri, bayi hosting, vps, server kiralama
başka yolu yok bence
hosting firması sizin attığınız tüm toplu mailleri görür
toplu mail atmanızı istemeyen bir hosting firması mail serverini saatde 50 mailden fazla gönderemez gibi bir kısıtlamaya giderse
sizin x dakikada x kişiye gitsin gibi kodlar üretmenizin faydası olmaz
istediği gibi de engeller
kısacası, mutlaka site üzerinden mail göndermek istiyorum diyorsan
hosting firman ve diğer firmalar ile bu konuda pazarlık yap
diğer seçenekte dışarıdan atmak
kullanıcıların mail adreslerini almak için kısa bir kod verebilirim
daha öncede vermiştim ama yine veririm
yanılıyorsam ve başka fikirleri olan arkadaşlar varsa yazsınlar lütfen
bizde bilelim :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız