Tarih: 2009-01-18, 13:34:39 Mesaj konusu: 50 TL ücret karşılığı bir koda ihtiyacım var.
Malum sitemiz dosya indirme sitesi. Bu nedenle banwid sorunu yaşıyorum. Kullanıcılara günlük dosya indirme limiti koymak istiyorum. Örneğin bir ziyaretçi günde en fazla 3 dosya indirebilsin gibi.
Yada bunu bir ziyaretci bir günde 1mb dosya indirebilsin. Sitemde üyelik yoktur. Bunun ip adresi ile olması lazım.
Bu konuda yardımcı olmak isteyen arkadaşlar yazarlarsa anlaşırız.
Arkadaşlar teşekkürler. Hotlink işi tamam.Ancak başka sitelerden direk dosya indirmiyorlar zaten. Günlük 20-30k tekil ziyaretçinin olduğunu düşünürsek herbiri bir dosya indirse yine banwidi aşıyorum. Sadece bu ay 30gb banvidin 5 katını harcadım.
Sunucu kiralama bu işi çözer mi bilmiyorum. Hostumdan cevap bekliyorum. Duruma gör hareket edecem.
Şu diğer download siteleri nasıl yapıyorlarsa benimde o sisteme dönmem gerekecek sanırım. Çözüm noktasında başka fikirleri olan arkadsaşlar paylaşırsa sevinirim.
Tarih: 2009-01-18, 18:44:51 Mesaj konusu:
Arkadaşların dediği gibi bu çare değil bknz RapidShare ... Ondansa yüksek Bw'e sahip bir hostinge geçmeni tavsiye ederim ve bu o kadar pahalı birseyde değil.
Orneğin siten'nin aylık trafik'i kaç basıyo ve ne kadar hakkın var... Ben 1.5 yıl oldu 50 gb alan ve 500 gb trafik ile dewam ediyorum ve akabınde aylık trafik limitim 700 gb dende yukarı oluyorda hosting'im eski musteriyim diye bişi demıyo =)
Tavsiyem yuksek trafik hakkını kullanman olacak lakin dediğin şekilde ip engelleyici şekilde yaparsan user veya ziyaretçi artık neyse modeme aç kapa yapıp yine yapmak istediği yapar buna rapidshare bile çozum bulamadı cunku sende modemı aç kapa olayına çozum bulamassın...
3 bin gb aylık trafik 200 gb disk kotası sana yetermi 130 dolar civarı yıllık host var hızlı
veya bir başkası herşey sınırsız 120 dolar biraz agır gibi
veya bu hızlı herşey sınırsız http://www.streamline.net/uu.php sayfayı incele £59.99 per year bu kaç paradır bilmiyorum
Merhaba bende var ama siteme özel kodladık ben site adresi http://kurdishmusic.eu/ normalde en düsük user 50 felan oluyor indirilen müzük ve sayri dosyalarda var bakarsan yardımcı olmaya calısırım saygılar
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız