Tarih: 2009-03-17, 22:46:53 Mesaj konusu: forumlarda başına böyle birşey gelen varmı
Arkadaşlar sayfamda yada forumlarımda hiçbir sorun yoktu, ayrıca son zamanlarda hiçbir değişiklik yada yükleme yapmadım. Forumda son mesajda gelen cevap aşağıdaki gibi görünüyor. Mozilla, ie ve operada denedim, hep aynı. Böyle bir durumla karşılaşan yada bir fikri olan varmı. Ben birkaç şey denedim ama olmadı.
eklediğin eklentilerden kaynaklınıyordun tahminime göre üyelere böyle çıkmaması lazım sadece ziyaretcilerde çıkıyodur ama üyelerdede çıkabilir benim tahmini o youtube videolarını izletme eklentisi eklediysen o yapabilir benim tahminimce eklemediyse başka eklentilerdendir başka bişi olamaz yani bunun sebebi
metalmuzik ve alipaksi YARDIMınız için teşekkürler, fakat öncede söylediğim gibi. Sitede belkide birkaç aydır eklenti yada değişiklik yapmadım ve herşey düzgündü. Dün ilk defa oldu. Ziyaretçi yada üye veya admin girişi farketmiyor. Her şekilde aynı görünüyor. (Söylediğim gibi ie, mozilla, opera)
profil alanı tablo içine alınmış kullanılan temanın dosyaları içinde forums klasöründeki dosyalarda hata var gibi
yada deepblue temasını kullanıyorsa çakışma var gibi diğer temalarda da aynı sorun varsa profil alanı imza alanı tablo içine alınmış ama taglar kapatılmamış gibi görünüyor
byinfaz cevabın için teşekkürler. Sorunu kendimce şöyle çözdüm. Sitemdeki forumda cevap yazan arkadaş iki alıntı yapmış. Ben alıntı yapılan komutun birini silerek (quote komutu), iki değil bir alıntıya düşürünce sayfa düzeldi.
Forumumda iki veya daha fazla alıntı yapmak istenirse sorun oluyor. Bu problemi çözmem gerekiyor galiba. Fakat nasıl yapılacağını şimdilik bilmiyorum. Başka temaların forumlarını alarak denedim, sonuç aynı. bbcode yada başka birşey hata veriyor olabilir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız