Arkadaslar power nuke bu anlamda c�km�s tek script oldugunu s�yl�yorsunuz bir arastirin ruslarin small nuke le ne gibi benzerligi var yorum sizler yap�n...Ayr�ca powernuke.net adresinde de bu konu ile aciklama var, powernuke.net sitesi powernuke ye destegini neden cekti saniyorsunuz...
yanl�� d���n�yorsun osdem 66 ��kan s�r�mle rus nukenin bi alalkas� yok yani yapacag�nda forum k�sm�nda rusnuke yaz�yodu oyuzden �yle sanm�� olabilirsin powernukenet hakk��ndada msndeyken hat�rlat ben anltay�m deste�i neden �ektini �stelik bilmeyenler i�in s�yleyeyim powernuke tek s�r�m deildi 2 s�r�m ��kard� gold �� olacakt� hala bekliyoruz ve iyi i� ��kar�yor ibrahim eskiler hat�rlar powernukenin ilk s�r�m�n�
Fatih bu konuda senin daha fazla bilgin oldgunu d���n�yorum mutlaka senin dedigin dogrudur ancak ben bunu powernuke.net adresindeki forumda site admini Ruler in yazd�g� bir mesajla ��rendim ve hatta o forumada yazd�m sebeb ne diye ve ald�g�m cevab bu idi..payla�mak istedim ama dedigin gibi msn den konusuruz dostum..
Kay�t: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi �zledim
Tarih: 2008-11-30, 01:25:04 Mesaj konusu:
netopsiyonun nuke s�r�m� %80 bitmi� halde bende duruyor...Kimse utf-8 bilmezken ben utf-8 yapm��t�m...artisbaron biliyor. Peki her�eyi biten neden yay�nlanm�yor. Bunun nedenide bize kals�n...ama �u anda yay�nlanm�yacak. Sorun yap�m�nda de�il. tema ve bir ka� k���k �ey d���nda eksik yok ancak piyasaya sunulmayacak en az�ndan �imdilik....
Nuke anlat�ld���nda g�zeldi ama i�leri ��kt� polibonun yani ba�l�k a�m��t� ben �yle biliyorum ondan dolay� dosya ��kmad�.San�r�m
Utf 8 s�r�mler var elimde genellikle 8 ama ger�ekten zor herkes al��amaz teman�z� d�zenlerken bile mesela utf 8 destekleyen bir programla d�zenlemeniz laz�m dosyalar� her yeni temay� �evirmeniz laz�m
yoksa yer yer hata alacaks�n�z bana d��mez tabi ama bu ba�l��� �imdilik rafa kald�rmak laz�m hani zaten ��ksa bile payla��lmayacaksa ilk etapta bu kadar bu ba�l��a gereksiz mesaj yaz�lmas� gereksiz bence hem bu ba�l�kta yanl��larda var ekip falan olamad� 1 ay sonra 1 sene oluyor hemen hemen
bir �neride yok gelmiyor yokmu diye ge�mi� bu ba�l�k
rafa kald�r�n bence ��kaca�� zaman bomba gibi tan�t�ml� bir ba�l�k ve s�r�m olur in�allah
Hmm...
aRkada�lar G�zel Bir D���nce Ben Yeni G�r�yorum Hay�rl�s� olSun Ne diyelim. vard�r ama Egerki Grafik'de YARDIM �htiyac�n�z Olursa Ben YARDIM Edebilirim. �rnek �izimlerim : www.hayalrap.net ' de vard�r. kolay Gelsin Dostlar�m Hepinize Ba�ar�lar.
netopsiyonun nuke s�r�m� %80 bitmi� halde bende duruyor...Kimse utf-8 bilmezken ben utf-8 yapm��t�m...artisbaron biliyor. Peki her�eyi biten neden yay�nlanm�yor. Bunun nedenide bize kals�n...ama �u anda yay�nlanm�yacak. Sorun yap�m�nda de�il. tema ve bir ka� k���k �ey d���nda eksik yok ancak piyasaya sunulmayacak en az�ndan �imdilik....
selam kard� netopsiyon nuke s�r�m�ne zaman payla��ma a��lacak eme�inize sa�l�k
T�m zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git �nceki1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Bu forumda yeni ba�l�klar a�amazs�n�z Bu forumdaki ba�l�klara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlar�n�z� de�i�tiremezsiniz Bu forumdaki mesajlar�n�z� silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazs�n�z