Tarih: 2009-03-31, 13:34:07 Mesaj konusu: 101 okey,batak ve tavla s c r i p t i ariyorum
Arkadaşlar lisansli 101 okey batak ve tavla s c ri p t i ariyorum bu konuda öneri ve teklifi olan arkadaşlarin pm ile bana ulaşmalarini bekliyorum teşkler..
sayın ozdem, bu konuda bende baya bir çalışma yaptım, tamamen yeni sistemimize (Joomla1.5) entegre edebilceğimiz bir oyun aradım tabiki ücretli olarak ancak direkt satışını yapan bir yere rastlamadım, İsteğine göre Get A Freelancer adresinden bir project açabilir ve teklifler alabilirsin. Maliyeti yaklaşık oyun başı 800 - 1200 dolar arası olur ancak 3 oyun için nasıl teklifler alırsın şu an için beilemiyorum.
Tarih: 2009-04-09, 22:23:09 Mesaj konusu:
osdem66 arkadaşım temanı benimle paylaşma imkanın varmı bu tema çok hoşuma gidiyor ama bannerde taşırma olduğu için bir türlü kulanamıyordum hatalrını giderebildinmi ?
osdem66 arkadaşım temanı benimle paylaşma imkanın varmı bu tema çok hoşuma gidiyor ama bannerde taşırma olduğu için bir türlü kulanamıyordum hatalrını giderebildinmi ?
bu tema tema.nextdizayn.com adresinde var. ordan indirebilirsin
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız