Bir önceki düzenlediğim tema çok fazla beğenilmemişti.
Ana sayfa dışında modül eksiği çok, bunların hepside sıfırdan hazırlanması gereken modüller.
İstek çok, zaman yok :)
birde haber kategorilerinin arasına js haberler koymayı düşünüyorum(sağ bloktaki gibi)
Vallahi açık söylemek gerekirse ajaxlara bayıldım.. Ayrıca renkleri de çok hoşuma gitti. Genel olarak hem ciddi hem de renk açısından uyumlu. Ellerine sağlık.
Son dönemde gördüğüm en iyi nuke sitesi tebrik ediyorum mersoy.Ama eleştirilecek yeri yok değil.
Bir kaç şey söyleyim.Header bölümü ana sayfayada çok göze batmasada http://www.anneyim.org/pnomokok-mikrobu-ve-hastaliklar-haber311.htm mesela böle linklerde çok ayrı bir bölüm gibi duruyor.Ap ayrı bir alan gibi belki uzunluğu ile oynaya bilirsin yada sayfayı biraz daha yayabilirsin.
linkde verdiğim sayfada bir eleştirim var devlet kurum siteleri gibi bir süre link ve hiç bir resim yok yani ne bilim kitap gibi duruyor.Biraz orayı canlandırsan fena olmaz.Başlık renklerinini bile değiştirsen bir farklılık gelir.En azından bir content plus kur o bile bir fark getirir.
Ana sayfada yakaladığın tasarım ve görsellik iç sayfalarda kayboluyor.
Eleştiri yapmak istersek daha çok şey buluruz belki.Ama gerçekten tebrik ederim.Son dönemde birbirinin aynı kalıb nuke sitelerinden sonra bu site baya hoşuma gitti.
Ben çok beğendim temasını ve içeriğini gerçekten güzel bi phpnuke çalışması olmuş mersoy kutlarım ... bi forumun temasını beğenmedim sadece daha güzel renk olabilirdi ...
Son dönemde gördüğüm en iyi nuke sitesi tebrik ediyorum mersoy.Ama eleştirilecek yeri yok değil.
Bir kaç şey söyleyim.Header bölümü ana sayfayada çok göze batmasada http://www.anneyim.org/pnomokok-mikrobu-ve-hastaliklar-haber311.htm mesela böle linklerde çok ayrı bir bölüm gibi duruyor.Ap ayrı bir alan gibi belki uzunluğu ile oynaya bilirsin yada sayfayı biraz daha yayabilirsin.
linkde verdiğim sayfada bir eleştirim var devlet kurum siteleri gibi bir süre link ve hiç bir resim yok yani ne bilim kitap gibi duruyor.Biraz orayı canlandırsan fena olmaz.Başlık renklerinini bile değiştirsen bir farklılık gelir.En azından bir content plus kur o bile bir fark getirir.
Ana sayfada yakaladığın tasarım ve görsellik iç sayfalarda kayboluyor.
Eleştiri yapmak istersek daha çok şey buluruz belki.Ama gerçekten tebrik ederim.Son dönemde birbirinin aynı kalıb nuke sitelerinden sonra bu site baya hoşuma gitti.
teşekkürler yılmazmurat, son derece haklısın.
Headere harcayacağım vakti sitenin diğer sayfalarına harcasam daha iyi olur dediğin gibi
şimdilik ana sayfada gözüken blokları News ve Content modüllerine ekledim.
Henüz hiç kullanmadığım sol bloklarım da var.
Ana sayfa dışında eksiklik çok, gidişatı görmek için eleştiride *YASAK KELİME** ettim biraz.
Görünüm ve içerik anlamadım da aslında güzel oturtmuşssun
Bence üstteki logoyu gerçek bir anne kullanarak yapsaydın daha hoş olacağıı düşünüyorum.
Ana sayfada paylaşmış oldugun forumda bence olmamış tabi forumdan kaynaklanan bir durum forum temasınıda daha hoş bir tema seçebilirsin... Sitede bulunan bebek isimleri arasında ismim yok koyulmasını istiyorum :) Ertan....
Genel anlamda güzel bir çalışma olmuş... TEBRİKLER...
Mersoy, önceki tasarımına göre daha güzel olmuş.Anlaşılır bir yapısı var.
Siteye istinaden birkaç fikirde belirteyim.
- Bloklardaki haber linklerinin arası çok dar. Sıkışık duruyor. Css den bu bölüme "line-height:" özelliği ekleyip biraz mesafe versen iyi durur.
- Karakter seti olarak verdana yerine arial bu sitede daha güzel durur.
- Tab şeklindeki bloklarda aktif link belli olmuyor.
Misal "SON EKLENENLER" bloğunun altında
"* İçerik * Yemek Tarifi * Masal/Hikaye" kategorilerinde hover kullanmışsın. Birde aktif olanı belirtmek için a.selected tagı kullanırsan tam olur
değerli görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
Lowflyer
verdana yerine arial kullanınca gayet iyi durdu
Link aralıkları için line-height ve aktif link için ise a.selected özelliklerini kullandığımda i.explorer da sorun oluyor. Daha doğrusu tanımıyor bu özellikleri.
firefox da güzel olsada explorerda sorun oldu ve kullanamadım malesef
ufak ayrıntılar gibi dursada olsa iyi olacaktı.
css çalışmak bir yana ie ile ff arasındaki uyuşmazlıklar hakkında bilgi sahibi de olmak gerekiyor.
Sağ bloklar süper olmuş, header eskisinden daha iyi, renk seçimi de eskisinden daha iyi.
Kısaca çok daha iyi.
Fakat açık renkler üzerine beyaz renkler iyi gitmez, sarı ve açık yeşil üzerine beyaz yerine koyu renkler kullanmak yazıyı daha belirgin hale getirebilir.
Sen bu işi biliyorsun mersoy abi :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız